Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Τραγουδώντας αποχαιρετά το 2018 ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 30/12 το μεσημέρι

Με γλέντι, τραγούδι και χορό αποχαιρετά το 2018 ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 1.30 το μεσημέρι.

Το μουσικό πρόγραμμα ξεκινάει από τις 2.00μμ με τον δοκιμασμένο από τις αφιλοκερδείς συμμετοχές του στα μουσικά δρώμενα του «Καλλίπολις» Γιάννη Στακά (κιθάρα - φωνητικά) και τους φίλους του Χώρου Σταύρο Γκούζο και Σταύρο Δεσαλέρμο στο τραγούδι.

Για την καλύτερη οργάνωση του χώρου, οι διοργανωτές καλούν τα μέλη και τους φίλους/ες του «Καλλίπολις» να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι με μήνυμα στο inbox της σελίδας στο facebook ή στο τηλέφωνο 6970081056.

Ταυτόχρονα η Κυριακή θα είναι η τελευταία μέρα του
bazaar, το οποίο είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και ευαισθησίας των μελών & φίλων της συλλογικότητας, ενώ παράλληλα μέλη & φίλοι καλλιτέχνες εκθέτουν τις δικές τους δημιουργίες για την ενίσχυση του Χώρου.



Τελευταίες εκδηλώσεις του «Καλλίπολις» για το 2018

  • Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 20.00: Προβολή της ταινίας «Και οι Θεοί τρελάθηκαν» του Τζάμι Ις
  • Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου: Υποδοχή του 2019 στο «Καλλίπολις» με ρεφενέ σπιτικό φαγητό - Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 6970081056 μέχρι την Κυριακή το βράδυ.
  • Την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019 το «Καλλίπολις» θα παραμείνει κλειστό.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου