Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Μαθήματα Μπριτζ #01 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Η πρώτη ομάδα Μπριτζ είναι έτοιμη και τα μαθήματα διάρκειας δύο ωρών αρχίζουν με τον Δήμο Σπυρόπουλο στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 7.00μμ.

Το «Καλλίπολις» φιλοξενεί μια ακόμα νέα δραστηριότητα, το Μπριτζ, που δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι, αλλά και πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Με το Μπριτζ δεν διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σου, κοινωνικοποιείσαι και βέβαια αθλείσαι.



Νέες δραστηριότητες:


Άρχισε η Εικαστική Έκθεση «Βότσαλα» του Μανώλη Περράκη στο «Καλλίπολις»!
Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες…

Στεκόμαστε Δίπλα στους Πρόσφυγες της Μόριας
Με πρωτοβουλία των δομών Αλληλεγγύης της Αττικής και της «Αλληλεγγύης για Όλους», ξεκινάμε καμπάνια συλλογής ειδών προσωπικής υγιεινής για τους μετανάστες που «φιλοξενούνται» στο Κ.Υ.Τ της Μόριας.

Το «Καλλίπολις» συγκεντρώνει οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαπούνια, σαμπουάν, μωρομάντηλα, σερβιέτες, πετσέτες σώματος και προσώπου σε καλή κατάσταση και κάλτσες μέχρι την Παρασκευή 20/12, ώρες 7.00 - 8.30μμ (τηλ. 6972000406 & 6974387090).

Λίγα λόγια για τα Μαθήματα Μπριτζ:


Όταν λέμε για μαθήματα μην σας έρχεται στο μυαλό το σχολείο, οι ατελείωτες και βαρετές ώρες διδασκαλίας.
Το Μπριτζ είναι συναρπαστικό από το πρώτο κιόλας λεπτό.


Σε κάθε νέο τμήμα μπριτζ, παίζουμε από την πρώτη στιγμή, ζώντας τις  συγκινήσεις του παιχνιδιού.
Μια φορά την εβδομάδα για 2 ώρες ο Δήμος Σπυρόπουλος παρουσιάζει το θεωρητικό κομμάτι και σας καθοδηγεί στην πρακτική εξάσκηση με τους συμμαθητές σας, που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσάς.


Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 4000 άνθρωποι ζουν στο συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ, αφού αποτελούν ενεργά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ).


Από σήμερα μπορείς κι εσύ να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να δημιουργήσεις νέες φιλίες, να ταξιδέψεις σε κάθε μεριά της Ελλάδας και του εξωτερικού, μπαίνοντας στον μαγικό κόσμο του Μπριτζ.


Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στα μαθήματα Μπριτζ μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 6970081056.


Σημαντική υπενθύμιση:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Γυμναστικής «Κουνήσου από τη θέση σου», στο Μάθημα Μπριτζ (έναρξη 16/12), στις Συνεδρίες Ψυχολογίας και στο Σεμινάριο Κατασκευής Χριστουγεννιάτικων Δώρων (13/12), θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6970081056, ώστε να καθοριστούν τα τμήματα.

Στο ίδιο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να ορισθεί η ημερομηνία (η μέρα θα είναι Σάββατο) για την εκδρομή/ξενάγηση στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.


Για το «
Καλλίπολις»:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου