Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019

Συνεχίζεται το Παζάρι Αλληλεγγύης 2019 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Απέναντι στην απάνθρωπη φρενίτιδα των μαύρων Παρασκευών ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» προβάλλει και προτείνει την ανθρωπιά και τα παζάρια αλληλεγγύης!

Το Παζάρι Αλληλεγγύης 2019 του «Καλλίπολις» θα λειτουργεί μέχρι την Τρίτη 7 Ιανουαρίου με μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων που έχουν δημιουργήσει ή δεν χρειάζονται οι φίλοι/ες του Χώρου και τα παραχώρησαν, μπορεί όμως να είναι
χρήσιμα ή απαραίτητα στους επισκέπτες.

Ωράριο παζαριού:
Καθημερινά: 7.00 - 9.00μμ
Σαββατοκύριακα: 12.00 - 2.00μμ & 7.00 - 8.00μμ
Κλειστά: 24, 25, 26, 31 Δεκεμβρίου & 1, 6 Ιανουαρίου


Παράλληλες Δραστηριότητες:

Αυτό μην το χάσετε: Με αμιγώς λαϊκή ορχήστρα και γλέντι αποχαιρετούμε το 2019, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, ώρα 8.30μμ.

Στον Χώρο, και μέχρι την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020, λειτουργεί η
Εικαστική Έκθεση «Βότσαλα» του αγαπημένου φίλου Μανώλη Περράκη, ενώ εξακολουθεί να λειτουργεί τις ίδιες μέρες και ώρες με την Εικαστική Έκθεση και το Παζάρι Αλληλεγγύης 2019, η Έκθεση Βιβλίου με πολλούς νέους τίτλους.

Σημαντική υπενθύμιση:


Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Γυμναστικής «Κουνήσου από τη θέση σου», στο Μάθημα Μπριτζ (επόμενο μάθημα 13/01/2020), στα Σεμινάρια Κατασκευής Κοσμήματος, καθώς και στις Ομαδικές ή Ατομικές Συνεδρίες Ψυχολογίας, θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6970081056, ώστε να καθοριστούν τα τμήματα & τα ραντεβού.

Στο ίδιο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να ορισθεί η ημερομηνία (η μέρα θα είναι Σάββατο) για την εκδρομή/ξενάγηση στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου