Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Παζάρι Αλληλεγγύης 2019 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Απέναντι στην απάνθρωπη φρενίτιδα των μαύρων Παρασκευών ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» προβάλλει την ανθρωπιά και τα παζάρια αλληλεγγύης!

Το Παζάρι Αλληλεγγύης του «Καλλίπολις» θα λειτουργεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου από τις 12.00 μέχρι τις 4.00μμ με μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων που δεν χρειάζονται οι φίλοι του Χώρου που τα παραχώρησαν, μπορεί όμως να είναι
απαραίτητα στους επισκέπτες.

Την ίδια μέρα στις 2.00 το μεσημέρι τα μέλη & οι φίλοι/ες της συλλογικότητας διοργανώνουν λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι με αγαπημένους φίλους - μουσικούς, με ελεύθερη είσοδο.


Σημαντική υπενθύμιση:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Γυμναστικής «Κουνήσου από τη θέση σου» (επανέναρξη 3/12), στο Μάθημα Μπριτζ (έναρξη 9/12), στο Σεμινάριο Κατασκευής Χριστουγεννιάτικων Δώρων (13/12), καθώς και στις Ομαδικές ή Ατομικές Συνεδρίες Ψυχολογίας, θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6970081056, ώστε να καθοριστούν τα τμήματα.

Στο ίδιο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να ορισθεί η ημερομηνία (η μέρα θα είναι Σάββατο) για την εκδρομή/ξενάγηση στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:



1 σχόλιο:

  1. Άπειρα συγχαρητήρια για τη δράση του "Καλλίπολις"!!! Κι εμείς θα συμμετέχουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή