Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019

Reiki #08: Τελευταίες συνεδρίες για μέλη & φίλους/ες του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Ολοκληρώνονται την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου οι συνεδρίες Reiki που πραγματοποιούνται εδώ και δυο μήνες κάθε Τετάρτη και ώρες 5.00 - 9.00μμ στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης για τα μέλη και φίλους/ες της συλλογικότητας.

Οι συνεδρίες είναι ατομικές, διαρκούν περίπου 45 λεπτά και είναι προσφορά της θεραπεύτριας και φίλης
του «Καλλίπολις» Σταυρούλας Τσίκλου, με την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6987421639 για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ρέικι.

Προσοχή: Και οι τελευταίες 4 συνεδρίες έχουν κλείσει.
Για το Reiki:


Είναι μια Ιαπωνική μέθοδος φυσικής θεραπείας, η οποία βοηθάει το φυσικό σώμα να αποβάλλει το στρες με το οποίο το φορτώνουμε καθημερινά κι έτσι να φτάσει στο ανώτατο επίπεδο χαλάρωσης, ώστε να θυμηθεί μια ξεχασμένη του ιδιότητα: Την αυτοΐαση.

Το σώμα μας είναι προγραμματισμένο να γίνεται μόνο του καλά.
Μετά από αρκετές συνεδρίες, θα δείτε πως θα έχετε μια νέα αντίληψη για όσα συμβαίνουν γύρω σας καθώς και πολύ διαφορετική συμπεριφορά.
Αυτή η αλλαγή στις συνήθειές σας είναι που θα φέρει την ίαση, γιατί οι κακές μας συνήθειες είναι η αιτία που χάνουμε το σθένος μας.

Τι σημαίνει Reiki
Το Reiki μεταφράζεται και ως σύνθετη λέξη και ως ενιαία.
Η μετάφρασή της ως σύνθετη είναι η εξής: Rei = Συμπαντική ή Πνευματική και Ki = Ζωτική Ενέργεια, δηλαδή «Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια»

Πόσες φορές χρειάζεται να κάνουμε Reiki για να δούμε αποτέλεσμα
Αυτό σίγουρα είναι εξατομικευμένο, ανάλογα με τις ανάγκες και το πρόβλημα του καθενός.

Για τη Σταυρούλα Τσίκλου:

Usui Reiki Ryoho Master, Pranic Therapist, Angel Intuitive, C.A.C.R/C.A.T.R.
Εκπαιδευμένη στην Ιατρική Ψυχολογία και στη Θεραπευτική Ύπνωση.
Ασχολείται με το reiki επί δεκαπέντε χρόνια, καθώς επίσης και άλλες μορφές εναλλακτικών/συμπληρωματικών θεραπειών.
Τηλέφωνο 6987481639

Σημαντική υπενθύμιση:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Γυμναστικής «Κουνήσου από τη θέση σου» (επανέναρξη 3/12), στο Μάθημα Μπριτζ (έναρξη 9/12) και στο Σεμινάριο Κατασκευής Χριστουγεννιάτικων Δώρων (13/12), θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6970081056, ώστε να καθοριστούν τα τμήματα.

Στο ίδιο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να ορισθεί η ημερομηνία (η μέρα θα είναι Σάββατο) για την εκδρομή/ξενάγηση στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.

Παράλληλα ο Χώρος συγκεντρώνει διάφορα αντικείμενα (κατάλληλα προς πώληση) που δεν είναι χρήσιμα στους κατόχους τους, τα οποία θα εκτεθούν στο Παζάρι του Δεκεμβρίου (8/12) τις ακόλουθες μέρες & ώρες:
Δευτέρα έως Πέμπτη 02-05/12, ώρες 5.00-7.00μμ
Παρασκευή 06/12, ώρες 11.00-13.00.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου