Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Σεμινάριο Σφυρήλατου Κοσμήματος στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Με το Μάθημα Σφυρήλατου Κοσμήματος συνεχίζεται ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων εικαστικών κατασκευών οικιακής οικονομίας στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 7.00μμ.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από την καλή φίλη του Χώρου Μαρία Νικολιά στην έδρα του «Καλλίπολις» (
Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό, 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό) και θα ακολουθήσει παρέα γνωριμίας και/ή σύσφιξης σχέσεων με ποτό και κρασάκι.


Παράλληλες Δραστηριότητες:

Ξεκίνησε η Έκθεση Κοσμήματος Μακραμέ με δημιουργίες της φίλης του Χώρου Ελένης Μπερβανάκη.
Συνεχίζονται η Εικαστική Έκθεση «Βότσαλα» του Μανώλη Περράκη (την Τετάρτη 29/01 στις 7.30μμ ο δημιουργός συζητά με τους ενδιαφερόμενους για τα έργα του, τις εμπνεύσεις του και τα «μυστικά» των τεχνικών που εφαρμόζει), το Παζάρι Αλληλεγγύης, και η ανανεωμένη Έκθεση Βιβλίου στο «Καλλίπολις».
Μέρες και ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά: 7.00 - 9.00μμ

Μη χάσετε:

Ένα ονειρεμένο ταξίδι στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι, το Σάββατο 25/01, ώρα 8.30μμ.
Στη σκηνή του «Καλλίπολις» θα είναι ο φίλος της συλλογικότητας Παναγιώτης Μαρμαράς (κιθάρα, φωνητικά) και θα συμμετέχουν ο Δημήτρης (κιθάρα, φωνητικά) και η Μαντώ (φωνητικά) - και οι τρεις γνωστοί και αγαπημένοι από τις συμμετοχές τους και σε άλλα μουσικά δρώμενα του Χώρου.

Σημαντική υπενθύμιση:


Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στο Μάθημα Μπριτζ, στις Συνεδρίες Ψυχολογίας και στο Σεμινάριο Κατασκευής Κοσμήματος, θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6970081056, ενώ για το Πρόγραμμα Γυμναστικής «Κουνήσου από τη θέση σου» στο 6989699374, ώστε να καθοριστούν τα τμήματα και τα ραντεβού.

Στο πρώτο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να ορισθεί η ημερομηνία (η μέρα θα είναι Σάββατο) για την εκδρομή/ξενάγηση στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.

Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου