Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Η αστυνομική ταινία «Οι Συνήθεις Ύποπτοι» προβάλλεται στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Με την αμερικανο-γερμανική αστυνομική ταινία του Μπράιαν Σίνγκερ «Οι Συνήθεις Ύποπτοι - The Usual Suspects» συνεχίζονται οι προβολές στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 8.00μμ.

Τα μέλη & οι φίλοι/ες του «Καλλίπολις» επέλεξαν μια βραβευμένη με δύο όσκαρ ταινία με ένα από τα πιο έξυπνα σενάρια,
πάνω στο οποίο ο σκηνοθέτης στήνει ένα αξέχαστο παιχνίδι μυαλού με τον θεατή, με σασπένς, ανατροπές και δράση, ενώ οι σινεφίλ μπορούν να απολαύσουν το ρόφημα, το αναψυκτικό ή το ποτό τους στον φιλόξενο Χώρο.

Δείτε εδώ το event στο facebook

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το Πρόγραμμα του Φεβρουαρίου

Λίγα λόγια για την ταινία:

Αμερικανο-γερμανική αστυνομική ταινία, 1995, Έγχρωμη, 108’, σε σκηνοθεσία Μπράιαν Σίνγκερ με τους: Γκάμπριελ Μπερν, Κέβιν Σπέισι, Τσαζ Παλμιντέρι, Κέβιν Πόλακ.

Η αστυνομία ερευνά την έκρηξη ενός πλοίου που άφησε πίσω της 27 νεκρούς και ναρκωτικά αξίας 91 εκ. δολαρίων.
Οι μόνοι επιζήσαντες είναι ένας φοβισμένος Ούγγρος με πολλαπλά εγκαύματα και ο Verbal Kint (Kevin Spacey), ένας ανάπηρος μικροαπατεώνας.

Μέσα από την αφήγηση του Kint, ο ντετέκτιβ Kujan (Chazz Palmintieri) προσπαθεί να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη: Όλα ξεκίνησαν όταν 5 εγκληματίες βρέθηκαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση ενός εγκλήματος.
Αποφασισμένοι να πάρουν εκδίκηση από την αστυνομία, οργανώνουν ένα σχέδιο.

Δεν ξέρουν όμως ότι πίσω από αυτή την "τυχαία" συνεύρεσή τους, βρίσκεται κάποιος άλλος που κινεί τα νήματα.
Το "σχέδιο" θα γίνει, αλλά θα τους φέρει πολύ κοντά στον αινιγματικό, τρομακτικό και μυστηριώδη εγκληματία, Keyzer Soeze.

Το μέγεθος της καταστροφής στο λιμάνι και ο αριθμός των θυμάτων δείχνουν πραγματικά να ταιριάζουν με τον Keyzer Soeze, το πρόβλημα είναι πως κανείς δεν τον έχει δει ποτέ...

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος ελέγχει τη μοίρα αυτών των 5, φαινομενικά ασύνδετων μεταξύ τους, ανθρώπων, με ποιο σκοπό και ποιο τελικό σχέδιο στο μυαλό του...

Παράλληλες Δραστηριότητες:

Ξεκίνησε η Έκθεση Κοσμήματος Μακραμέ με δημιουργίες της φίλης του Χώρου Ελένης Μπερβανάκη.
Συνεχίζονται η Εικαστική Έκθεση «
Βότσαλα» του Μανώλη Περράκη και η ανανεωμένη Έκθεση Βιβλίου και DVD στο «Καλλίπολις».
Μέρες και ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά: 7.00 - 9.00μμ

Σημαντική υπενθύμιση:


Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στο Μάθημα Μπριτζ, στις Συνεδρίες Ψυχολογίας και στο Σεμινάριο Κατασκευής Κοσμήματος, θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6970081056, ενώ για το Πρόγραμμα Γυμναστικής «Κουνήσου από τη θέση σου» στο 6989699374, ώστε να καθοριστούν τα τμήματα και τα ραντεβού.

Στο πρώτο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να ορισθεί η ημερομηνία (η μέρα θα είναι Σάββατο) για την εκδρομή/ξενάγηση στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.

Για το «
Καλλίπολις»:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου