Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Ατομικές Συνεδρίες Ψυχολογίας και τον Φεβρουάριο στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Συνεχίζονται και τον Φεβρουάριο οι Ατομικές Συνεδρίες Ψυχολογίας στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» κάθε δεύτερη Τετάρτη -5 & 19/02, ώρες 7.00-9.00μμ- στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης για τα μέλη και τους/τις φίλους/ες της συλλογικότητας.

Μετά τις συνεδρίες των δυο πρώτων μηνών, έχει απελευθερωθεί μία θέση για όσους/ες καλέσουν ή στείλουν
μήνυμα στο 6970081056, όπου τηρείται απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Οι Ατομικές Συνεδρίες Ψυχολογίας είναι διάρκειας μιας ώρας, γίνονται δυο φορές ανά μήνα (Τετάρτη την ίδια ώρα) και είναι προσφορά αλληλεγγύης από τη φίλη του «Καλλίπολις» Χρυσούλα Τσαούση, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

Επίσης δυο φορές το μήνα (Πέμπτη και ώρες 5.00-7.00μμ) διεξάγεται η πρώτη ολιγάριθμη Κλειστή Ομαδική Συνεδρία, η οποία προς το παρόν έχει κλείσει.

Προσοχή: Οι ενδιαφερόμενοι/ες να ενταχθούν σε ομαδικό ή ατομικό πρόγραμμα θα πρέπει να επικοινωνούν στο 6970081056 για ραντεβού.



Για τις Ατομικές Συνεδρίες Ψυχολογίας:


Στις ατομικές συνεδρίες ο θεραπευόμενος εστιάζει σε θέματα που τον απασχολούν και με τη βοήθεια του/της ψυχολόγου εντοπίζει προσωπικές δυσκολίες και εμπλοκές, αλλά και κρυμμένες δυνάμεις του εαυτού του.

Μαθαίνει να αναγνωρίζει τα συναισθήματά του και να τα εκφράζει, καθώς επίσης να διερευνά εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης των θεμάτων που τον αφορούν.

Είναι η διαδικασία μέσα από την οποία το άτομο εξερευνά τρόπους για να ξεπεράσει δυσκολίες, προσωπικούς προβληματισμούς, ακόμα και την έλλειψη σκοπών ζωής.

Σημαντικές ενημερώσεις - υπενθυμίσεις:


Οι ενδιαφερόμενοι/ες για την εκδρομή/ξενάγηση στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα, που θα γίνει το Σάββατο 14 Μαρτίου, πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή με επώνυμο μήνυμα στο 6970081056.

Στο ίδιο τηλέφωνο πρέπει να επικοινωνούν με μήνυμα οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στο Μάθημα Μπριτζ, στις Συνεδρίες Ψυχολογίας και στα Σεμινάρια Στιχουργικής, Κατασκευών Οικιακής Οικονομίας & Κοσμήματος.

Για το Πρόγραμμα Γυμναστικής «Κουνήσου από τη θέση σου» τα τμήματα και τα ραντεβού καθορίζονται μετά από συνεννόηση με τη Χαρά Γερούκη στο 6989699374.


Παράλληλες Δραστηριότητες:

Συνεχίζονται η Έκθεση Κοσμήματος Μακραμέ με δημιουργίες της φίλης του Χώρου Ελένης Μπερβανάκη
και η ανανεωμένη Έκθεση Βιβλίου και DVD στο «Καλλίπολις».
Μέρες και ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά: 7.00 - 9.00μμ

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.




Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου