Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Ατομικές Συνεδρίες Ψυχολογίας και τον Ιούνιο στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Επανέρχονται τον Ιούνιο στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» και οι Ατομικές Συνεδρίες Ψυχολογίας, οι οποίες θα γίνονται κάθε δεύτερη Τετάρτη (10 & 24/06, ώρες 8.00 - 10.00μμ) στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης
για τα μέλη και τους/τις φίλους/ες της συλλογικότητας.

Οι Ατομικές Συνεδρίες Ψυχολογίας είναι διάρκειας μιας ώρας, γίνονται δυο φορές ανά μήνα (Τετάρτη την ίδια ώρα) και είναι προσφορά αλληλεγγύης από τη φίλη του «Καλλίπολις» Χρυσούλα Τσαούση, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

Για την έναρξη της Κλειστής Ομαδικής Συνεδρίας θα υπάρξει ειδική ενημέρωση.

Προσοχή: Οι ενδιαφερόμενοι/ες να ενταχθούν σε ομαδικό ή ατομικό πρόγραμμα θα πρέπει να επικοινωνούν με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056 ή με email στο kallipolis33@gmail.com, όπου τηρείται απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Δείτε εδώ το event  στο facebook #07/10.06.2020

Δείτε εδώ το
event  στο facebook #08/24.06.2020

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Ιουνίου 2020


Για τις Ατομικές Συνεδρίες Ψυχολογίας:


Στις ατομικές συνεδρίες ο θεραπευόμενος εστιάζει σε θέματα που τον απασχολούν και με τη βοήθεια του/της ψυχολόγου εντοπίζει προσωπικές δυσκολίες και εμπλοκές, αλλά και κρυμμένες δυνάμεις του εαυτού του.

Μαθαίνει να αναγνωρίζει τα συναισθήματά του και να τα εκφράζει, καθώς επίσης να διερευνά εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης των θεμάτων που τον αφορούν.

Είναι η διαδικασία μέσα από την οποία το άτομο εξερευνά τρόπους για να ξεπεράσει δυσκολίες, προσωπικούς προβληματισμούς, ακόμα και την έλλειψη σκοπών ζωής.

Σημαντικές ενημερώσεις - υπενθυμίσεις:

Δείτε εδώ το μήνυμα του Δ.Σ. του «Καλλίπολις»

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στα Εργαστήρια Στιχουργικής και Κεραμικής, στα Μαθήματα Μπριτζ και στις Συνεδρίες Ψυχολογίας πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056 ή με email στο kallipolis33@gmail.com.

Για το Πρόγραμμα Γυμναστικής «Κουνήσου από τη θέση σου» τα τμήματα και τα ραντεβού καθορίζονται μετά από συνεννόηση με τη Χαρά Γερούκη στο 6989699374.

Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου