Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ελληνικού «Μένουμε Όρθιοι» στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», φιλοξένησε την Ο.Μ. Ελληνικού του ΣΥΡΙΖΑ και τη μαζική εκδήλωσή της για το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι», το Σάββατο 4 Ιουλίου.

Στην όμορφη, δροσερή και φιλόξενη αυλή του «Καλλίπολις» παρευρέθηκαν & μίλησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μουζάλας, Γιάννης Μπαλάφας, Νίκος Παππάς, Θεανώ Φωτίου και Ραλλία Χρηστίδου, καθώς και ο διευθυντής της Κ.Ο. του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ενώ παρεμβάσεις έκαναν ο Σταύρος Δεσαλέρμος και ο Βασίλης Βάσσιος.

Η εκδήλωση συνεχίσθηκε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από το πρωτοεμφανιζόμενο συγκρότημα «Τα Παροξύτονα» που σχηματίσθηκε από φίλους της συλλογικότητας μέσα από τις διεργασίες του Χώρου και το αποτελούν οι Παναγιώτης Μαρμαράς (κιθάρα - φωνή), Δημήτρης Καρούσος (κιθάρα - φωνή), Γιάννης Λοφρέντας (μπάσο) και Δήμητρα Νικηφοράκη (φωνή).

Το
«Καλλίπολις» λόγω ατυχών συμβάντων της τελευταίας στιγμής δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.

Με Δελτίο Τύπου η Ο.Μ. Ελληνικού του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει:

«Ευχαριστούμε τους Βουλευτές μας Γιάννη Μπαλάφα, Νίκο Παππά, Θεανώ Φωτίου, Γιάννη Μουζάλα, Ραλλία Χρηστίδου και τον Διευθυντή της ΚΟ Θανάση Θεοχαρόπουλο για τις τοποθετήσεις τους σχετικά με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για το πρόγραμμα #ΜένουμεΌρθιοι, στον φιλόξενο χώρο του «Καλλίπολις».
Ήταν μια βραδιά με πολύ κόσμο, με πολιτική ουσία και όμορφες μελωδίες στη συνέχεια από τα «Παροξύτονα».
Ευχαριστούμε όλους και όλες που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.»
























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου