Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Η εκδήλωση του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» με τον Παύλο Πολάκη (video - φωτογραφίες)

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» διοργάνωσε εκδήλωση με τον Παύλο Πολάκη, βουλευτή της Αριστεράς - πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020.

Η αυλή του Χώρου πλημμύρισε από κόσμο και ο σφακιανός υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συζήτησε με τους πολίτες που παρευρέθηκαν για τις κοινωνικές συνέπειες από την πολιτική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, για την αξία και την πορεία του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, για τα νέα σκάνδαλα και για το ποιοι κερδίζουν & ποιοι χάνουν από τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά και για άλλα ζητήματα που τέθηκαν στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Προλόγισε και συντόνισε τη συζήτηση ο Στάθης Κουτρουβίδης, Πρόεδρος του Συλλόγου μας - Ιστορικός.

Δείτε εδώ τα video με ολόκληρη την ομιλία του Παύλου Πολάκη
και τη συζήτηση που ακολούθησε


Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα με κρασί, τσικουδιά και σπιτικές γεύσεις, ρεφενέ των μελών & φίλων της συλλογικότητας για την ενίσχυση του Χώρου.




































Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου