Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Τα Εργαστήρια Στιχουργικής στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Ξεκίνησαν ξανά μετά την ανάπαυλα του Αυγούστου τα Εργαστήρια Στιχουργικής στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό, 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό), τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 7.00μμ.

Τα Εργαστήρια διοργανώνει το «Καλλίπολις» σε συνεργασία με την εταιρεία μουσικών εκδόσεων «Καθρέφτης Ήχων Αληθινών», με τον συγγραφέα - στιχουργό Δημήτρη Τσακαλία
και πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, ώρες 7.00 - 9.00μμ στην φιλόξενη και δροσερή αυλή του Χώρου.

Τα Εργαστήρια στοχεύουν στη δημιουργία στίχων, που θα μελοποιηθούν και θα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σε CD με την υπογραφή των δημιουργών.
Παράλληλα θα σχηματιστεί ορχήστρα για παρουσίαση των έργων των Εργαστηρίων σε μουσικούς χώρους.

Δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια Στιχουργικής
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Δείτε το event στο facebook 24.09.2020

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το Πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου 2020,
καθώς και το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εργαστηρίων & Σεμιναρίων της Περιόδου 2020 - 2021.

Πληροφορίες για τα τμήματα Εργαστηρίων & Σεμιναρίων που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί:


Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου