Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

Με καλοκαιρινή διάθεση & Ελληνικό Έντεχνο & Ροκ Πρόγραμμα «Τα Παροξύτονα» άνοιξαν τη νέα σεζόν στο «Καλλίπολις»

Με «Τα Παροξύτονα» σε αγαπημένα Έντεχνα & Ροκ Ελληνικά Τραγούδια και με καλοκαιρινή διάθεση & κέφι ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» άνοιξε τη νέα σεζόν στο νέο stage της γεμάτης από κόσμο αυλής του, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.

Στη νέα εμφάνιση του συγκροτήματος, που σχηματίσθηκε από φίλους & φίλες του «Καλλίπολις» μέσα από τις διεργασίες της συλλογικότητας, συμμετείχαν οι Παναγιώτης Μαρμαράς (κιθάρα - φωνή), Δημήτρης Καρούσος (κιθάρα - φωνή), Γιάννης Λοφρέντας (μπάσο), Δημήτρης (φωνή - κρουστά - κιθάρα) και Αμαλία (φωνή), γνωστοί & αγαπημένοι καλλιτέχνες και από άλλα μουσικά δρώμενα του Χώρου.

Ιδιαίτερη σημασία για τα μέλη του «Καλλίπολις» είχε το γεγονός ότι πρώην μαθητές/τριες του ΤΕΛ Αργυρούπολης επέλεξαν τον Χώρο για το φετινό τους reunion και ότι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι/ες από τη διοργάνωση.

Τα video της βραδιάς μπορείτε να τα δείτε στο YouTube κάνοντας κλικ εδώ
Αν το επιτρέπουν οι ρυθμίσεις, μπορείτε να δείτε και άλλα τρία video
εδώεδώ και εδώ
Ευχαριστούμε όσους/ες πλημμύρισαν την αυλή του Χώρου!
Ευχαριστούμε «Τα Παροξύτονα»!
Συγχαρητήρια στα μέλη & τους/τις φίλους/ες του «Καλλίπολις» που τα έβγαλαν πέρα με τόσο κόσμο!...

Ευχαριστούμε τις Ράνια Νομικού, Gewrgia Papadopoulou, Barbara Linardaki, Eva Dimou, Voula Dandoulaki, Andromachi Doriza, Ελένη Μαντούση & τον Nicos Magafosis για τις φωτογραφίες και τα video.
Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το Πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου 2020,
καθώς και το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εργαστηρίων & Σεμιναρίων της Περιόδου 2020 - 2021.

Πληροφορίες για τα τμήματα Εργαστηρίων & Σεμιναρίων που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί:


Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου