Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

Οι «Δούναι & Love In» σε καλό αγγλόφωνο & ελληνικό Rock στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 8.30μμ ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» παρουσιάζει το αγαπημένο στους φίλους & τις φίλες της συλλογικότητας rock συγκρότημα «Δούναι και Love In» σε ακουστικό σχήμα στη φιλόξενη & δροσερή αυλή του.

Στο νέο καλοκαιρινό stage του «Καλλίπολις» θα ανέβουν ο Κώστας Μαυρουδής (φωνητικά - κρουστά), ο Δημήτρης Καρούσος (κιθάρα - φωνή)
και ο Δημήτρης Σαββίδης (μπάσο) για μια ακόμη κεφάτη & παρεΐστικη βραδιά με καλό αγγλόφωνο & ελληνικό Rock.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την ενίσχυση του Χώρου θα υπάρχουν μεζές & ποτά - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας που υπόσχονται ακόμα μια αξέχαστη βραδιά.

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το Πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου 2020, καθώς και το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εργαστηρίων & Σεμιναρίων της Περιόδου 2020 - 2021.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής για τα τμήματα Εργαστηρίων & Σεμιναρίων που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί:


Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου