Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Συνεχίζονται διαδικτυακά τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Κιθάρας του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Συνεχίζονται τα διαδικτυακά Μαθήματα του Εργαστηρίου Κιθάρας του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο και -λόγω της καραντίνας- από τον Νοέμβριο γίνονται διαδικτυακά.

Τα Μαθήματα είναι ατομικά, περιλαμβάνουν τμήματα παιδικό και ενηλίκων, κλασσική κιθάρα, ηλεκτρική, συνοδείας (ακοπανιαμέντα) & ηλεκτρικό μπάσο  και παραδίδονται από τον μουσικό Δημήτρη Καρούσο.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Εργαστήριο Κιθάρας:

Δείτε εδώ το event στο facebook 01.02.2021
Δείτε εδώ το event στο facebook 08.02.2021
Δείτε εδώ το event στο facebook 15.02.2021
Δείτε εδώ το event στο facebook 22.02.2021

Η ημέρα και ώρα διεξαγωγής των μαθημάτων ορίζεται σε συνεννόηση με τον διδάσκοντα, ώστε να διευκολύνονται όσοι/ες ενδιαφέρονται.

Με τον ίδιο τρόπο οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και στα Μαθήματα του Εργαστηρίου Φωτογραφίας με τον Σπύρο Τσακίρη και τη Γωγώ Γαλανοπούλου, τα οποία επίσης γίνονται διαδικτυακά.

Έκκληση του ΔΣ του «Καλλίπολις» προς τα μέλη και τους φίλους και φίλες της συλλογικότητας:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», που όλο αυτό το διάστημα, των τριάμισι τελευταίων περίπου χρόνων, λειτουργεί με τη δική σας παρουσία και τον δικό σας αγώνα, σας εύχεται χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2021.
Σας εύχεται επίσης σύντομα να περάσουν τα βάσανα και οι συνέπειες της πανδημίας που τόσο έχει πλήξει την υγεία, την οικονομία, αλλά και την κοινωνία μας. Όλοι βέβαια αντιλαμβάνεστε ότι έχει πλήξει -εκτός από την καθημερινότητά μας- και τις συλλογικές δραστηριότητές μας με έναν απότομο τρόπο.

Ο Χώρος Πολιτισμού και Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» το έχει νιώσει στο πετσί του.
Όμως αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλους και όλες, μην ξεχνάτε ότι το «Καλλίπολις» ζει χάρη στις δικές σας στερήσεις και στην εθελοντική δουλειά που όλοι, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο, προσφέρετε.
Τα έξοδα επίσης τρέχουν.

Η παρουσία σας ακόμα και νοερά, υλικά και πραγματικά, από μακριά είναι φως στην άκρη του τούνελ για το «Καλλίπολις» που σας έχει ανάγκη, για να συνεχίσει να υπάρχει, να λειτουργεί, να εκπέμπει αλληλεγγύη, να παράγει πολιτισμό και να πραγματοποιεί δράσεις λειτουργώντας συλλογικά, όπως τόσο καιρό έχει μάθει να κάνει. 

Στηρίξτε το «Καλλίπολις», σας έχει ανάγκη.
Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματά σας σε λογαριασμούς που σας διευκολύνουν, αφού πρώτα επικοινωνήσετε

  • στα τηλέφωνα 6972000406 & 2109632224
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com.
Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ, όπως ορίζουν οι εκάστοτε κανόνες της πολιτείας.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου