Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Εναλλακτικό bazaar & διακόσμηση Λαμπάδας στο «Καλλίπολις», για δυο Σαββατοκύριακα

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» διοργανώνει και σας προσκαλεί σε ένα εναλλακτικό bazaar, όπου, όσοι/ες επιθυμούν, θα έχουν ενεργή συμμετοχή στην διακόσμηση της Λαμπάδας, που θέλουν να δωρίσουν, στο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Μέρες & ώρες λειτουργίας:
    • Σάββατο 17 Απριλίου, ώρες: 6.00μμ - 8.30μμ
    • Κυριακή 18 Απριλίου, ώρες: 11.00πμ - 4.00μμ
    • Σάββατο 24 Απριλίου, ώρες: 6.00μμ - 8.30μμ
    • Κυριακή 25 Απριλίου, ώρες: 11.00πμ - 4.00μμ


Το κάλεσμα:
Βαρεθήκατε τις τυποποιημένες λαμπάδες;
Θέλετε, εφέτος, να δωρίσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο μια χειροποίητη Πασχαλινή Λαμπάδα; Επιθυμείτε να συμμετάσχετε ενεργά, στην διακόσμησή της, με τον δικό σας συνδυασμό και γούστο;
Σας περιμένουμε στο «Καλλίπολις», με όλα μας τα υλικά, να δημιουργήσουμε την ιδανική Πασχαλινή Λαμπάδα για όσους αγαπάτε.

Σε όλες τις δραστηριότητες και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Δείτε εδώ το event στο facebook

Ενημέρωση:

Μέλη και φίλοι/ες του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συλλογικότητας και συμμετείχαν στον καθαρισμό & την περιποίηση της όμορφης Αυλής και των Χώρων, την Κυριακή 11 Απριλίου από τις 10.00 το πρωί.

Η εθελοντική δράση μετατράπηκε σε Γιορτή της Άνοιξης καθώς οι εθελοντές/ριες εκμεταλλεύθηκαν τον καλό καιρό για να ανταμώσουν μετά από πολύ καιρό με έναν μεζέ και ένα κρασί με τήρηση όλων των μέτρων υγειονομικής προστασίας.

Η δράση συνεχίζεται και την επόμενη Κυριακή 18 Απριλίου την ίδια ώρα με ελαφρύτερες εργασίες καθώς απομένει μόνο η περιποίηση και ανάδειξη του πράσινου και των χρωμάτων της Αυλής του «Καλλίπολις», ώστε ο Χώρος να είναι έτοιμος να φιλοξενήσει με ασφάλεια τις νέες δραστηριότητες μετά το τέλος της καραντίνας.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου