Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Μέλη & φίλοι/ες περιποιήθηκαν την Αυλή & τους Χώρους του «Καλλίπολις» και γιόρτασαν την Άνοιξη

Μέλη και φίλοι/ες του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συλλογικότητας και συμμετείχαν στον καθαρισμό και την περιποίηση
της όμορφης Αυλής και των Χώρων, την Κυριακή 11 Απριλίου από τις 10.00 το πρωί.

Η εθελοντική δράση μετατράπηκε σε Γιορτή της Άνοιξης καθώς οι εθελοντές/ριες εκμεταλλεύθηκαν τον καλό καιρό για να ανταμώσουν μετά από πολλούς μήνες καραντίνας με έναν μεζέ και ένα κρασί με τήρηση όλων των μέτρων υγειονομικής προστασίας.


Η δράση συνεχίζεται και την επόμενη Κυριακή 18 Απριλίου την ίδια ώρα με ελαφρύτερες εργασίες καθώς απομένει μόνο η περιποίηση και ανάδειξη του πράσινου και των χρωμάτων της Αυλής
του «Καλλίπολις»
, ώστε ο Χώρος να είναι έτοιμος να φιλοξενήσει με ασφάλεια τις νέες δραστηριότητες μετά το τέλος της καραντίνας.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου