Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021

Το ψυχικό αποτύπωμα της πανδημίας και η μετά covid εποχή: Διαδικτυακή εκδήλωση του «Καλλίπολις»

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» καλεί τα μέλη & τους φίλους/ες της συλλογικότητας να συμμετάσχουν την Τετάρτη 28 Απριλίου, ώρα 7.00μμ στη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Το αποτύπωμα της πανδημίας και η ζωή στη μετά covid-19 εποχή.

Η ομιλία - συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα zoom και ομιλήτρια θα είναι η 
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Χρυσούλα Τσαούση, η οποία συνεργάζεται με τον Χώρο προσφέροντας ατομικές και ομαδικές συνεδρίες ψυχολογίας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση  live streaming στη σελίδα του Χώρου στο facebook ή να συνδεθούν το τελευταίο μισάωρο πριν την έναρξή της κάνοντας κλικ εδώ:
Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/88111698222?pwd=WTM2dE85MVZXdzR4NXZWbEY1cEFVZz09

Ενημέρωση:

Τα μέλη του «Καλλίπολις» έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου από την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου να ξεκινήσουν ζωντανά τα Εργαστήρια και τα Προγράμματα -μεταξύ αυτών και οι Συνεδρίες Ψυχολογίας- που διακόπηκαν τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ τον ίδιο μήνα θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και αναμένεται να συγκληθεί η Σύσκεψη Μελών & Φίλων για το Πρόγραμμα του Ιουνίου 2021.

Για όλες τις δραστηριότητες θα υπάρξουν αναλυτικές ενημερώσεις.

Στο μεταξύ, μέλη και φίλοι/ες του «Καλλίπολις» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συλλογικότητας και συμμετείχαν στον καθαρισμό & την περιποίηση της όμορφης Αυλής και των Χώρων, την Κυριακή 11 Απριλίου από τις 10.00 το πρωί.

Η εθελοντική δράση μετατράπηκε σε Γιορτή της Άνοιξης καθώς οι εθελοντές/ριες εκμεταλλεύθηκαν τον καλό καιρό για να ανταμώσουν μετά από πολύ καιρό με έναν μεζέ και ένα κρασί με τήρηση όλων των μέτρων υγειονομικής προστασίας.

Η δράση συνεχίσθηκε και την επόμενη Κυριακή 18 Απριλίου με ελαφρύτερες εργασίες περιποίησης και ανάδειξης του πράσινου και των χρωμάτων της Αυλής του «Καλλίπολις», ώστε ο Χώρος να είναι έτοιμος να φιλοξενήσει με ασφάλεια τις νέες δραστηριότητες μετά το τέλος της καραντίνας.

Υπενθυμίζεται ότι σε όλες τις δραστηριότητες του Χώρου τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου