Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Κάθε Κυριακή & Τετάρτη συνεχίζονται τον Ιούνιο τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Τραγουδιού στο «Καλλίπολις»

Κάθε Κυριακή & Τετάρτη, ώρες 6.00 - 10.00μμ θα γίνονται τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Τραγουδιού τον Ιούνιο με τη μουσικό Αμαλία Γιαννούλη στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Κορυφαία στιγμή για το Εργαστήριο Τραγουδιού θα είναι το Σάββατο 26 Ιουνίου, όταν οι μαθητές & οι μαθήτριες του Εργαστηρίου θα ανέβουν στο stage της Αυλής του Χώρου και θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν τοποθέτηση φωνής, βελτίωση τεχνικής και απόκτηση ρεπερτορίου, ενώ στην πορεία θα σχηματισθούν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων.

Το νέο πρόγραμμα διαμορφώθηκε ανάλογα με την κλίση των μαθητών και περιλαμβάνει:
  • ελληνικό λαϊκό τραγούδι
  • ελληνικό έντεχνο τραγούδι
  • ροκ, τζαζ, μπλουζ τραγούδι
Δηλώσεις συμμετοχής στο Εργαστήριο Τραγουδιού
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Έναρξη νέων δραστηριοτήτων:

Σάββατο 5 Ιουνίου, ώρα 8.30μμ

Οι φίλοι & οι φίλες του «Καλλίπολις» συναντιόμαστε στην Αυλή του Χώρου με ή χωρίς ζωντανή μουσική, ανάλογα με τα μέτρα που θα ισχύουν

Κυριακή 6 Ιουνίου, ώρα 11.00πμ
Ο «καφενές του Προέδρου»: Συναντήσεις με κυριακάτικες εφημερίδες, καφέ και κουβεντούλα στις όμορφες γωνιές της Αυλής του Χώρου

Κυριακή 6 Ιουνίου, ώρα 11.00πμ
Εργαστήριο Κηπουρικής & Κομποστοποίησης στην πόλη: Συνάντηση γνωριμίας με τη σύμβουλο περιβάλλοντος Τζένη Καλασούντα & προγραμματισμός μαθημάτων

Τρίτη 8 Ιουνίου, ώρα 8.00μμ

Εργαστήριο Tango: Συνάντηση γνωριμίας με τον διδάσκοντα Μανώλη Κιουτσούκαλη & προγραμματισμός μαθημάτων

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και εφαρμόζονται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Πληροφορίες για τα Εργαστήρια Μαθημάτων & Σεμιναρίων που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο μπορείτε να δείτε εδώ.

Για το «Καλλίπολις»:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου