Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021

Κάθε Πέμπτη και τον Ιούνιο τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Στιχουργικής στο «Καλλίπολις»

Συνεχίζονται την Πέμπτη 3 Ιουνίου, στις 7.00μμ, τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Στιχουργικής στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» με τον συγγραφέα - στιχουργό Δημήτρη Τσακαλία.

Τα Εργαστήρια διοργανώνει το «Καλλίπολις» σε συνεργασία με την εταιρεία μουσικών εκδόσεων «Καθρέφτης Ήχων Αληθινών» και πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, ώρες 7.00 - 9.00μμ στον φιλόξενο Χώρο.

Τα Εργαστήρια στοχεύουν στη δημιουργία στίχων, που θα μελοποιηθούν και θα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σε CD με την υπογραφή των δημιουργών.
Παράλληλα θα σχηματιστεί ορχήστρα για παρουσίαση των έργων των Εργαστηρίων σε μουσικούς χώρους.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Εργαστήριο Στιχουργικής:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Έναρξη νέων δραστηριοτήτων:

Σάββατο 5 Ιουνίου, ώρα 8.30μμ
Οι φίλοι & οι φίλες του «Καλλίπολις» συναντιόμαστε στην Αυλή του Χώρου με ή χωρίς ζωντανή μουσική, ανάλογα με τα μέτρα που θα ισχύουν

Κυριακή 6 Ιουνίου, ώρα 11.00πμ
Ο «καφενές του Προέδρου»: Συναντήσεις με κυριακάτικες εφημερίδες, καφέ και κουβεντούλα στις όμορφες γωνιές της Αυλής του Χώρου

Κυριακή 6 Ιουνίου, ώρα 11.00πμ
Εργαστήριο Κηπουρικής & Κομποστοποίησης στην πόλη: Συνάντηση γνωριμίας με τη σύμβουλο περιβάλλοντος Τζένη Καλασούντα & προγραμματισμός μαθημάτων

Τρίτη 8 Ιουνίου, ώρα 8.00μμ
Εργαστήριο Tango: Συνάντηση γνωριμίας με τον διδάσκοντα Μανώλη Κιουτσούκαλη & προγραμματισμός μαθημάτων

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και εφαρμόζονται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Πληροφορίες για τα Εργαστήρια Μαθημάτων & Σεμιναρίων που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο μπορείτε να δείτε εδώ.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου