Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Κάθε Πέμπτη τον Ιούνιο τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Φωτογραφίας στο «Καλλίπολις»

Κάθε Πέμπτη θα πραγματοποιούνται τον Ιούνιο τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Φωτογραφίας, με τον Σπύρο Τσακίρη (ελευθεροτυπία - carnetdevoyage.gr) και τη Γωγώ Γαλανοπούλου, οι οποίοι κάνουν το μάθημα στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Όσοι/ες παρευρέθηκαν στα πρώτα μαθήματα στο «Καλλίπολις» είχαν μια πρώτη συναρπαστική εμπειρία και πλέον έχουν τη δυνατότητα να διδαχτούν
ψηφιακή φωτογραφία, τεχνικές κινητού, μηχανές με φιλμ, φωτογραφία ταξιδιωτική και δρόμου, video editing, montage, narration.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Εργαστήριο Φωτογραφίας:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Έναρξη νέων δραστηριοτήτων:

Σάββατο 5 Ιουνίου, ώρα 8.30μμ
Οι φίλοι & οι φίλες του «Καλλίπολις» συναντιόμαστε στην Αυλή του Χώρου με ή χωρίς ζωντανή μουσική, ανάλογα με τα μέτρα που θα ισχύουν

Κυριακή 6 Ιουνίου, ώρα 11.00πμ
Ο «καφενές του Προέδρου»: Συναντήσεις με κυριακάτικες εφημερίδες, καφέ και κουβεντούλα στις όμορφες γωνιές της Αυλής του Χώρου

Κυριακή 6 Ιουνίου, ώρα 11.00πμ
Εργαστήριο Κηπουρικής & Κομποστοποίησης στην πόλη: Συνάντηση γνωριμίας με τη σύμβουλο περιβάλλοντος Τζένη Καλασούντα & προγραμματισμός μαθημάτων

Τρίτη 8 Ιουνίου, ώρα 8.00μμ
Εργαστήριο Tango: Συνάντηση γνωριμίας με τον διδάσκοντα Μανώλη Κιουτσούκαλη & προγραμματισμός μαθημάτων

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και εφαρμόζονται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Πληροφορίες για τα Εργαστήρια Μαθημάτων & Σεμιναρίων που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο μπορείτε να δείτε εδώ.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου