Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Λαϊκό Τραγούδι λέμε ΝΑΙ και η Κατερίνα Ευγενικού το υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο στο «Καλλίπολις»

Στο Λαϊκό Τραγούδι λέμε ΝΑΙ και το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου ώρα 8.00μμ ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» φιλοξενεί την Κατερίνα Ευγενικού που το υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο.


Μαζί της, στην καλοκαιρινή σκηνή της όμορφης και φιλόξενης αυλής του 
«Καλλίπολις», ανεβαίνουν ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης (κιθάρα - φωνή) και ο Παναγιώτης Μπουζέας (μπουζούκι) σε ένα ποιοτικό λαϊκό πρόγραμμα με τραγούδια που όλοι/ες αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε.


Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την ενίσχυση του Χώρου θα υπάρχει μπουφές με σπιτικούς μεζέδες & ποτά - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας που υπόσχονται ακόμα μια αξέχαστη βραδιά.


Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανόνες της πολιτείας
 και καλό θα είναι η προσέλευση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 8.00μμ.

Ταυτόχρονα παίρνουν μπροστά οι μηχανές του «Καλλίπολις», καθώς άρχισαν οι εγγραφές με 
δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Για το «Καλλίπολις»:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου