Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021

Rock Night Live με αγαπημένα κλασσικά κομμάτια στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με Rock Night Live και με κλασσικά κομμάτια που όλοι/ες αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε ξεκινούν οι συναυλίες του Σεπτεμβρίου στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου ώρα 8.30μμ.

Ο Δημήτρης Καρούσος και ο Πέτρος Βενιέρης ανεβαίνουν στο καλοκαιρινό stage της όμορφης και φιλόξενης αυλής του «Καλλίπολις» και ροκάρουν με κλασσικά κομμάτια των Pink Floyd, Led Zeppelin, Rainbow, Metallica, Eagles κ.α. και γεμίζουν με ηλεκτρισμό την ατμόσφαιρα και με συγκινήσεις τους θεατές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την ενίσχυση του Χώρου θα υπάρχουν μεζέδες & ποτά - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας που υπόσχονται ακόμα μια αξέχαστη βραδιά.


Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανόνες της πολιτείας.

Ταυτόχρονα παίρνουν μπροστά οι μηχανές του «Καλλίπολις», καθώς άρχισαν οι εγγραφές με δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου