Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021

Συναυλία κρουστών με τους SACKERS σε Μουσική Παράσταση του Δημήτρη Σακελλαρόπουλου στο «Καλλίπολις»

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»
έχει την τιμή να παρουσιάσει τους Sackers σε μια Μουσική Παράσταση του Δημήτρη Σακεραλλόπουλου, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου ώρα 7.00μμ.

Πιο αναλυτικά, ο καθηγητής κρουστών του Ελληνικού Ωδείου και του Αρσάκειου Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, παρουσιάζει από τη σκηνή της αυλής του «Καλλίπολις» τους μαθητές κρουστών σε ένα τρίωρο πρόγραμμα με latin, jazz, ελληνικό και ξένο ροκ.

Την παράσταση υποστηρίζουν φωνητικά η Κατερίνα Ευγενικού (τραγούδι) & ο Αλέξανδρος Στρατής (τραγούδι - κιθάρα) και συμμετέχουν οι μουσικοί Βασίλης Χατζηνικολάου (πιάνο), Χρύσα Μεγαλοκονόμου (φλάουτο-κρουστά) & Γιάννης Λοφρέντας (μπάσο).

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την ενίσχυση του Χώρου θα υπάρχουν μπουφές & ποτά - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας που υπόσχονται μια ιδιαίτερη βραδιά.


Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανόνες της πολιτείας
και καλό θα είναι η προσέλευση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 7.00μμ.

Ταυτόχρονα παίρνουν μπροστά οι μηχανές του «Καλλίπολις», καθώς άρχισαν οι εγγραφές με 
δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Για το «Καλλίπολις»:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου