Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Με ρεμπέτικο & λαϊκό γλέντι η πίτα 2023 του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 2.00 το μεσημέρι ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» υποδέχεται τη νέα χρονιά με την πίτα του 2023 και ανοίγει τη αγκαλιά του στις παρέες των φίλων του για να γίνουν όλοι & όλες μαζί
μια παρέα στο τραγούδι, το κέφι και τον χορό.

Στο χειμερινό πάλκο του
«Καλλίπολις» ανεβαίνουν η Ελένη Μπελεζίνη (μπουζούκι - τραγούδι) -όπως και στην τελευταία προ covid πίτα του 2020- και ο Νίκος Ζαχαρίου (ακορντεόν - τραγούδι), σε ένα πλούσιο λαϊκό και ρεμπέτικο ρεπερτόριο με μεγάλη γκάμα αγαπημένων τραγουδιών του ελληνικού πενταγράμμου.

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό -αλλά όχι απαραίτητο- θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνούν στο kallipolis33@gmail.com ή στο 6970081056 και η προσέλευση στον Χώρο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 1.45μμ.


Για την ενίσχυση του Συλλόγου τα μέλη του με ρεφενέ φροντίζουν για την ποικιλία & επάρκεια με επιτόπιο ψήσιμο και νόστιμα σπιτικά πιάτα, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί, η ρακή & τα ποτά, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Παράλληλα στον Χώρο λειτουργούν:
Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Δείτε εδώ τα περυσινά Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις», με τη σημείωση ότι για τη νέα περίοδο σταδιακά ανακοινώνονται και άλλα

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.


Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Ο Χώρος λειτουργεί τις μέρες και ώρες που υπάρχουν προγραμματισμένες και ανακοινωμένες δραστηριότητες.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου