Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

The Real Blues Night with the Blues Cargo @ «Καλλίπολις»

Mία αξέχαστη ξεχωριστή βραδιά με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Ελληνικής σκηνής που είναι ενεργή από το 1987.

Μία βραδιά με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά και πολλές δικές τους συνθέσεις από τα τρία άλμπουμ τους, συμπεριλαμβανομένου του «Delayed Delivery» (2009) που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από το μεγαλύτερο Αμερικανικό περιοδικό με διεθνές κύρος, το «BLUES REVIEW» αλλά και του πρόσφατου «Οn Time» που επίσης απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από το Αμερικανικό περιοδικό «BLUESBLAST MAGAZINE».

Δεν θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξει κανείς ότι οι BLUES CARGO δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τις καλύτερες blues μπάντες που δραστηριοποιούνται στο ίδιο το Σικάγο.

Μια μπάντα με 35 χρόνια ζωής, πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους του μπλουζ που στην μακρόχρονη πορεία της έχει συνοδεύσει μουσικούς σαν τον Guitar Shorty, U.P Wilson, Louisiana Red, Lurrie Bell, Big Time Sarah, Eddie C. Campbell, Lefty Dizz, Angela Brown, Lovie Lee, Byther Smith, Jean Caroll, Maxine Howard, Blind Mississippi Morris, Sweet Betty, Jimmy Morello, Nellie Tiger Travis, Jolly Jumper and Big Moe, Michael Dotson, Janice Harrington, Matthew Skoller.

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, ώρα 8.00μμ, οι Blues Cargo θα βρεθούν
στη σκηνή του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», για μια μοναδική live εμφάνιση!

Dimitris Ioannou, Bass & All Vocals

Stelios Zafeiriou, All Guitars

Tolis Goulas, drums

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό -αλλά όχι απαραίτητο- θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνούν στο kallipolis33@gmail.com ή στο 6970081056 και η προσέλευση στο «Καλλίπολις» να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 7.45μμ.

Για την ενίσχυση του Συλλόγου τα μέλη του με ρεφενέ φροντίζουν για την ποικιλία & επάρκεια με νόστιμα πιάτα, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί, η ρακή & τα ποτά, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Δείτε εδώ το event στο facebook

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Φεβρουαρίου 2023 του «Καλλίπολις»

Παράλληλα στον Χώρο λειτουργούν:
Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Δείτε εδώ τα περυσινά Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις», με τη σημείωση ότι για τη νέα περίοδο σταδιακά ανακοινώνονται και άλλα

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.


Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Ο Χώρος λειτουργεί τις μέρες και ώρες που υπάρχουν προγραμματισμένες και ανακοινωμένες δραστηριότητες.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου