Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ε. Μπελιά: «Αγώνας για τη ζωή είναι το να παραμείνει δημόσιος ελεύθερος χώρος το Ελληνικό»

Η Ελένη Μπελιά, υποψήφια δήμαρχος Αλίμου με την δημοτική κίνηση «Άνω Κάτω στο Καλαμάκι» μιλάει Στο Κόκκινο για το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού που ετοιμάζονται να αποκρατικοποιήσουν.   Η Ελένη Μπελιά, υποψήφια δήμαρχος Αλίμου με την δημοτική κίνηση «Άνω Κάτω στο Καλαμάκι» μιλάει Στο Κόκκινο για το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού που ετοιμάζονται να αποκρατικοποιήσουν, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα να μπει σε αυτόν τον αγώνα για τη ζωή όλη η Αθήνα, για να παραμείνει το Ελληνικό δημόσιος ελεύθερος χώρος, στην υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος.

Υπενθυμίζεται πως την  ερχόμενη Τρίτη, 14  Ιανουαρίου ,το «ΚΟΚΚΙΝΟ» πηγαίνει στο Ελληνικό. Στο Πολιτιστικό κέντρο της πόλης, το οποίο τελεί υπό έξωση καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία  ξεπουλήματος του Ελληνικού. Η «φυλή των φίλων» και ο Κώστα Αρβανίτης από  τις 7 -τις 10 το πρωί εκπέμπει ζωντανά από τις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού κέντρου Ελληνικού και δίνει φωνή σε εκείνους που λένε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της δημόσιας γης.

Καλούνται όσοι πολίτες θέλουν να ενώσουν την φωνή τους με τον Δήμαρχο της πόλης, τους τοπικούς φορείς που εκδιώκονται από την περιοχή, τους πανεπιστημιακούς, τους δασκάλους και τους  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αντιστέκονται , να δώσουν το παρών το πρωινό της Τρίτης  στο Ελληνικό.
 Στην  εκπομπή παρεμβαίνουν :

Χρήστος Κορτζίδης, Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης -  Ελένη Πορτάλιου, καθηγήτρια στο ΕΜΠ και δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων - Νίκος Μπελαβίλας, πανεπιστημιακός ΕΜΠ - Μάνια Παπαδημητρίου, ηθοποιός - Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και Γιώργος Βήχας, γιατρός του Κοινωνικού Μητροπολιτικού Ιατρείου.
- See more at: http://stokokkino.gr/article/4811/E-Mpelia-Agonas-gia-ti-zoi-einai-to-na-parameinei-dimosios-eleutheros-xoros-to-Elliniko#sthash.fnq2nXv4.dpuf

η Ελένη Μπελιά μιλάει "stokokkino"
Η Ελένη Μπελιά, υποψήφια δήμαρχος Αλίμου με την δημοτική κίνηση «Άνω Κάτω στο Καλαμάκι» μιλάει Στο Κόκκινο για το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού που ετοιμάζονται να αποκρατικοποιήσουν, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα να μπει σε αυτόν τον αγώνα για τη ζωή όλη η Αθήνα, για να παραμείνει το Ελληνικό δημόσιος ελεύθερος χώρος, στην υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος.

Ολόκληρη η συνέντευξη της Ελένης Μπελιά εδώ : stokokkino.

Ο Σύλλογος Αμπελακίων επισκέπτεται το Νομισματικό Μουσείο

Το Νομισματικό Μουσείο θα επισκεφτεί ο Σύλλογος Αμπελακίων Αλίμου.
Τα μέλη και οι φίλοι του, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου θα επισκεφτούν το μουσείο, ενώ το μεσημέρι θα ακολουθήσει γεύμα και γλέντι σε ρεμπετάδικο.

Τιμή συμμετοχής 8 ευρώ (περιλαμβάνονται τα μεταφορικά και η είσοδος στο μουσείο, δεν περιλαμβάνεται το γεύμα).


Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Στα γραφεία του Συλλόγου Αμπελακίων Αγ.Δημητρίου 68 (στον πεζόδρομο δίπλα από τη ΦΑΜΑΡ). Τηλέφωνα: Σταθερό: 211-0122843, 211-0122844 (09:30 – 12:30) Κινητό: 697-3086154

Πηγή : Alimos online

Ο όμορφος κόσμος των μπαχαρικών...

Τα μπαχαρικά κάποτε ήταν τόσο πολύτιμα, που δίνονταν ως δώρα στους βασιλιάδες. Σήμερα, απλά προσθέτουν γεύση στο πιάτο μας, προσφέροντας όμως συγχρόνως και πολύτιμες ουσίες στον οργανισμό μας.

Τούρκος έγινε ο Φιλιππίδης με τις κατηγορίες εις βάρος του!

Οχι, κ. Φιλιππίδη!
Τα Πριγκιπονήσια είναι!



Φιλιππίδη, μόνο και μόνο επειδή προτίμησες τη Τούρκικη φυλακή από το Χίλτον του Κορυδαλλού, δικαίως μπήκες μέσα.

Ε ναι, είσαι μέγας βλαξ.



Πηγή : xeimwniatikhliakada.wordpress.com