Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Την ταινία «Μπιγκ Χιτ» προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Παρασκευή 2 Μαρτίου

Με το φιλμ νουάρ «Μπιγκ Χιτ - Big Hit» του Κάρολου Ζωναρά συνεχίζει το αφιέρωμα στον Νέο Ελληνικό Κινηματογράφο η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 9.30μμ.
 
Οι προβολές πραγματοποιούνται στον κινηματογράφο "Σοφία" στην Αργυρούπολη, Ευσταθιάδη 2 - Πλατεία Αγίας Τριάδας, κάθε Παρασκευή στις 9.30μμ, θα διαρκέσουν
μέχρι τις 16 Μαρτίου
και η είσοδος -όπως πάντα- είναι δωρεάν.

Mαζική αντιφασιστική διαδήλωση στον Πειραιά, την Παρασκευή 2 Μαρτίου, η απάντηση της «Φαβέλας» στις ναζιστικές επιθέσεις

«Κανένας δεν πήγε σπίτι του μετά την επίθεση, ούτε πρόκειται να πάει, φοβισμένος, τρομοκρατημένος», απαντά ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος «Φαβέλα» στην επίθεση της ναζιστικής συμμορίας.

«Αποφασισμένοι να δώσουμε μαζική κοινωνική απάντηση στις επιθέσεις και τις προκλήσεις των ναζιστών και να τους στείλουμε εκεί που τους αρμόζει, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ως μία εφιαλτική ανάμνηση» και καλούν σε μαζική αντιφασιστική διαδήλωση στον Πειραιά, συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη, έναντι του ηλεκτρικού σταθμού, την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 6.00μμ.

Σαρακοστιανό γλέντι στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», το Σάββατο 3 Μαρτίου το μεσημέρι


Στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» καλωσορίζουν τον Μάρτιο με σαρακοστιανά σπιτικά πιάτα συνοδευμένα με καλό κρασί & ρακή και, φυσικά, με καλή παρέα, το Σάββατο
3 Μαρτίου το μεσημέρι, στις 13.00.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από την Ελένη Μπελεζίνη (τζουράς, φωνητικά) και τον Λυκούργο Ξενιό (κιθάρα, φωνητικά) που έχουν «δώσει εξετάσεις» στο «Καλλίπολις».

Άγιος Δημήτριος: Ανοιχτή για το κοινό η Δημοτική Ιματιοθήκη, την Παρασκευή 2 Μαρτίου & ώρες 2.00 - 5.00μμ

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου, όπως κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα, η Δημοτική Ιματιοθήκη Αγίου Δημητρίου ανοίγει τις πόρτες της επί της οδού Μακρυγιάννη 98.

Όποιος επιθυμεί από ώρα 14:00 έως 17:00, μπορεί να ανταλλάξει ή να προσφέρει ρούχα, υποδήματα, αξεσουάρ και παιδικά παιχνίδια.

Η ταινία «Ο Θυρωρός» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 8.30μμ

Το ισπανικό ψυχολογικό θρίλερ του Χάουμε Μπαλαγκουέρο «Ο Θυρωρός - Mientras Duermes», θα προβληθεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου, στις 8.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου πεζών και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Προσοχή: Η νέα ώρα έναρξης της προβολής είναι στις 8.30μμ.