Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Στ. Κοντονής: Πιθανόν αύριο η απόφαση για το παιδί της Ρούπα (video) @ Ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία»

«Ελπίζω αύριο να εκδοθεί η απόφαση» υποστήριξε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονης, αναφερόμενος στην υπόθεση της επιμέλειας του 6χρονου γιου της Πόλας Ρούπα.

Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση, διαβεβαίωσε πως οι σχετικές γνωματεύσεις βρίσκονται ήδη στα χέρια των αρμόδιων αρχών και σύντομα, «ελπίζω ακόμη και αύριο», να εκδοθεί η σχετική απόφαση.

Σημαντικά αποτελέσματα ελέγχων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε επιχειρήσεις της Γλυφάδας, κατά τις γιορτές

Σημαντικά ήταν τα αποτελέσματα ελέγχων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε επιχειρήσεις, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, για τη
διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Ελέχθησαν συνολικά 43 επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και διαπιστώθηκαν σε 29 περιπτώσεις παραβάσεων της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Η πίτα του συλλόγου εθελοντών "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ" στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου



Νέα ερωτήματα για τον έλεγχο του ΙΚΑ στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Τελικά, ζηλεύουν τον δήμαρχο ή τα μηλαράκια;


"Ντροπή!!!", αναφώνησε ο δήμαρχος και επί τρεις μέρες ο κάθε πικραμένος έβγαλε τη χολή του για τον "γνωστό" σε όλους καταδότη με αφορμή τον έλεγχο του ΙΚΑ σε εκδήλωση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Βέβαια πιο πριν, κάποιοι φρόντισαν να τον "φωτογραφίσουν", όπως και όλες τις άλλες φορές που κάτι τους "κυνηγούσε",  πετώντας λάσπη στον ανεμιστήτα αδιακρίτως σε όποιον δεν είναι δικός τους, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι "πες-πες, κάτι θα μείνει".

Πρώτη δοκιμαστική βόλτα με τα κοινόχρηστα ποδήλατα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Ποδηλατική βόλτα με στόχο την επίδειξη του νέου συστήματος κοινοχρήστων ποδηλάτων διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε ότι παρόμοιο σύστημα επεχείρησε να
εφαρμόσει ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, αλλά γρήγορα το εγκατέλειψε (προσωρινά είπε, αλλά ουδέν μονιμότερον) καθώς κρίθηκε ασύμφορο λόγω των πολλών φθορών.

28ο Ανταλλακτικό Παζάρι Ιματιοθήκης Αγ. Δημητρίου & Αλίμου, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου & ώρες 2.00 - 5.00μμ



Διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Γλυφάδας

Μεγάλη διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε κατά τις ημέρες των εορτών στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Γλυφάδας.

Τα τρόφιμα αλλά και παιχνίδια δόθηκαν σε 850 οικογένειες δικαιούχων, που αριθμούν σχεδόν 2000 μέλη, προκειμένου να μπορέσουν να γιορτάσουν με τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου στον ΣΚΑΙ: Γιατί η ενεργειακή οικονομία και η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους

Σήμερα Σάββατο το πρωί, στις 11.30, η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου εμφανίζεται στην εκπομπή EcoNews της Κατερίνας Χριστοφυλλίδου στον Skai TV για μια
συζήτηση που κινείται γύρω από τα θέματα της Ενεργειακής Εξοικονόμησης και τις δράσεις που αναπτύσσει ο Δήμος προς αυτή την κατεύθυνση.

Γιατί η ενεργειακή οικονομία και η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους.


Μνημονιακοί, αυτοί οι μεγάλοι δραχμιστές...

Οι μνημονιακοί δήθεν ευρωπαϊστές πέτυχαν το φαινομενικώς ακατόρθωτο: για πρώτη φορά σε δημοσκόπηση η πλειοψηφία χαρακτηρίζει λανθασμένη απόφαση την ένταξη της χώρας μας στο ευρώ, την ίδια ώρα που τα ποσοστά εκτίμησης είναι μοιρασμένα για το αν θα κατορθώσει η Ευρωζώνη να επιβιώσει.
 

Μια ματιά σε αντίστοιχες δημοσκοπήσεις ακόμα κι ένα χρόνο πριν αρκεί για να γίνει κατανοητό ότι η ελληνική κοινή γνώμη καλώς ή κακώς γκρεμίζει θέσφατα κι ανατρέπει αντιλήψεις που μέχρι προσφάτως θεωρούνταν δεδομένα...