Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Κάθε Τρίτη και τον Νοέμβριο τα μαθήματα του Εργαστηρίου Salsa στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Συνεχίζονται και τον Νοέμβριο κάθε Τρίτη, ώρες 8.30-9.30μμ, στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Salsa της περιόδου 2021-2022.

Η Ζωή Θαλασσινού με μεγάλα κέφια κάνει φέτος στο «Καλλίπολις» τα μαθήματα Salsa, ενός από τους πιο δημοφιλείς, διασκεδαστικούς και ταυτόχρονα εύκολους latin χορούς παγκοσμίως.

Κάθε Τρίτη και τον Νοέμβριο τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Tango στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Συνεχίζονται και τον Νοέμβριο κάθε Τρίτη, ώρες 7.30-8.30μμ, στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Tango της περιόδου 2021-2022.

Η Ζωή Θαλασσινού κάνει φέτος στο «Καλλίπολις» και τα μαθήματα Tango, ενός από τους πιο δημοφιλείς, αισθησιακούς και ταυτόχρονα ευγενικούς χορούς παγκοσμίως.

Κάθε Τρίτη και τον Νοέμβριο τα μαθήματα του Εργαστηρίου Κιθάρας στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Συνεχίζονται και τον Νοέμβριο κάθε Τρίτη, ώρες 5.30-9.30μμ, στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Κιθάρας της περιόδου 2021-2022.

Ο μουσικός Δημήτρης Καρούσος που κάνει και φέτος ατομικά μαθήματα στο «Καλλίπολις» διδάσκει Κιθάρα, Μπουζούκι & Γιουκαλίλι σε μικρούς & μεγάλους, προχωρημένους & αρχάριους.

Τι έγραψε ο Σπύρος Τσακίρης μετά την πρώτη συνάντηση με τους μαθητές του Εργαστηρίου Φωτογραφίας του «Καλλίπολις»


Τέτοια ώρα εχτές 21/10/2021 τα λέγαμε για πρώτη φορά φέτος μετά την πανδημία.
Έτσι ξεκίνησε, ένα ακόμα ταξίδι στον μαγικό κόσμο της εικόνας.
Χάρηκα πολύ
που σάς είδα εκεί, χάρηκα περισσότερο για την εμπιστοσύνη που μού δείχνετε και, όπως σας έχω ξαναπεί, αυτή την εμπιστοσύνη εγώ θα την τιμήσω.


Δεν θα κρύψω, πως λυπήθηκα, που από τους περσινούς φίλους, έλειπαν πολλοί, χάρηκα όμως που είδα και νέα πρόσωπα στην παρέα, που γνωριζόμαστε όμως από παλιά.

Κάθε Δευτέρα και τον Νοέμβριο τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Κηπουρικής στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Συνεχίζονται και τον Νοέμβριο κάθε Δευτέρα, ώρες 5.00-7.00μμ, τα Μαθήματα Κηπουρικής στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» όπως συμφωνήθηκε μεταξύ διδάσκουσας & μαθητών/τριών προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι μαθητές του Εργαστηρίου.

Η Τζένη Καλασούντα συνεχίζει και φέτος στο «Καλλίπολις» τα μαθήματα Κηπουρικής και διδάσκει τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η ίδια η φύση για την αναπαραγωγή και συντήρησή της (permaculture).