Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τα... ερείπια των ολυμπιακών ακινήτων!

"Ποινικά υπόλογος για «απιστία» σε βαθμό κακουργήματος βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της εταιρείας «Ολυμπιακά Ακίνητα» Κωνσταντίνος Ματάλας, ενώ με παράλληλη εισαγγελική εντολή ζητείται η άρση της βουλευτικής ασυλίας του διαδόχου του στο «τιμόνι» και νυν βουλευτή της ΝΔ Διονύση Σταμενίτη προκειμένου να ασκηθεί και σε βάρος του ποινική δίωξη"



Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σταμενίτης είναι κουμπάρος του Α. Σαμαρά ενώ με τη δράση του έχε απασχολήσει πολλές φορές τις τοπικές Αρχές της Πέλλας.

Κατόπιν πολύμηνης προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησαν οι εισαγγελείς Σωτήρης Μπουγιούκος και Ελένη Σίσκου πρόεκυψαν ποινικές ευθύνες για  τους δυο πρώην επικεφαλής της εταιρίας η οποία είχε αναλάβει την μεταολυμπιακή συντήρηση και χρήση τόσο των σταθερών όσο και των κινητών κατασκευών που χρησιμοποιήθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η εταιρεία στην οποία πέρασαν όλες οι εγκαταστάσεις, πλην του ΟΑΚΑ, φαίνεται πως δεν μερίμνησε ως όφειλε για  την μεταολυμπιακή τους χρήση με συνέπεια οι περισσότερες από αυτές να ρημάξουν.

Πηγή: www.periodista.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Κομισιόν η συμφωνία ΤΑΙΠΕΔ-Λάτση για το ξεπούλημα του Ελληνικού

Ερώτηση στην Κομισιόν για τη συμφωνία ξεπουλήματος του Ελληνικού μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και  Lamda Developments (Λάτσης) κατέθεσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δ. Παπαδημούλης στην ερώτησή του κάνει λόγο
για την πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου να «βάλει πάγο» στην οριστικοποίηση της συμφωνίας ΤΑΙΠΕΔ και Lamda Developments, σύμφωνα με την οποία, ο διαγωνισμός για την πώληση του Ελληνικού παραβιάζει «τις αρχές της διαφάνειας, της ίσης μεταχείρισης και του ανταγωνισμού», καθώς επίσης, και για την έρευνα που διεξάγει η Κομισιόν αναφορικά με την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να «χορηγήσει άδεια λειτουργίας καζίνου σε εκτάσεις που θα ανήκουν στην εταιρεία Lamda Developments». 

Καταλήγοντας στην ερώτησή του ο Έλληνας ευρωβουλευτής ζητά από την Κομισιόν να τον ενημερώσει «σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες της εν λόγω συμφωνίας εκ μέρους των υπηρεσιών της Κομισιόν», καθώς επίσης, αν θεωρεί «ότι η συμφωνία ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού παραβιάζει διατάξεις του κοινοτικού δικαίου, και αν ναι, ποιες είναι αυτές».

To πλήρες κείμενο της ερώτησης

Έρμαια των διαθέσεων των τραπεζών οι υπερχρεωμένοι δανειολήπτες

Κατατέθηκε σήμερα, Δευτέρα 6/10, ερώτηση στη Βουλή με θέμα: «Ανάλγητη συμπεριφορά των τραπεζών απέναντι στους δανειολήπτες και μετά τη δημοσιοποίηση του κώδικα δεοντολογίας και τη θεσμοθέτηση του πλαισίου διαχείρισης των κόκκινων δανείων (ΦΕΚ 1582/2014)» από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία της Φωτεινής Κούβελα βουλευτή Β΄Αθήνας.

Για πολλοστή φορά οι δανειολήπτες αφήνονται έρμαια στις διαθέσεις των τραπεζών αφού δεν γίνεται καμία ουσιαστική ρύθμιση που να τους προστατεύει και να υποχρεώνει τις τράπεζες να διευθετήσουν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια με βάση τις δυνατότητες των δανειοληπτών. Ο νέος κώδικας δεοντολογίας και η θεσμοθέτηση του πλαισίου διαχείρισης των κόκκινων δανείων (ΦΕΚ 1582/2014) ενισχύουν τις αυθαιρεσίες των τραπεζών απέναντι στους δανειολήπτες.

Όταν τα αυτονόητα βαφτίζονται κατορθώματα

Εμφανώς μπερδεμένη και αγχωμένη (προκειμένου να δείξει ότι επιτελεί έργο) η νέα διοίκηση του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. «Γρηγόρης Λαμπράκης» καταφεύγει σε λανθασμένη πληροφόρηση προς τους δημότες του Δήμου μας.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του δήμου:
…ο νέος πρόεδρος του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. κ. Γιώργος Καλιντέρης ήδη από την 1/8/2014 πριν καν αναλάβει τα επίσημα καθήκοντά του, διαπιστώνοντας ότι νερό της πισίνας είχε να αλλαχθεί από το καλοκαίρι του 2010, έδωσε εντολή άμεσα να αλλαχτεί το νερό της πισίνας, να γίνει ενδελεχής καθαρισμός της δεξαμενής και όλες οι απαραίτητες συντηρήσεις, έτσι ώστε αρχές Σεπτεμβρίου το κολυμβητήριο να μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα….
Η διοίκηση του δήμου, με τους «ενδελεχείς» ελέγχους της, όφειλε να ξέρει ή να μάθει ότι το νερό στο κολυμβητήριο αλλάχθηκε το καλοκαίρι του 2011 και όχι βέβαια το 2010 που ο Αθλητικός Οργανισμός ήταν βουτηγμένος στα χρέη.

Αποχωρεί ο "βλαστός" από τις εγκαταστάσεις του - επιστολή προς το δήμαρχο

Με επιστολή του προς τον κ. Κωνσταντάτο,  ο ΒΛΑΣΤΟΣ ενημερώνει για την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης να αποχωρήσει ο σύλλογος από τις εγκαταστάσεις του, μετά από απαίτηση της δημοτικής

αρχής και την αποτυχία κάθε απόπειρας συνεννόησης.  Ο σύλλογος ζητά χρονικό περιθώριο ενός μήνα για να οργανώσει την αποχώρησή του.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

ΒΛΑΣΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Τριπόλεως 19, Αργυρούπολη τηλ. 2109613680      
blastos.wordpress.com                                                                                                                       
Τετάρτη, 25.9.14

Kύριε δήμαρχε,
Kατά τη προχθεσινή συνέλευση μας αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από τις εγκαταστάσεις του δήμου στην ως άνω διεύθυνση.
Δεν μπορούμε δυστυχώς να αποδεχθούμε τις εναλλακτικές λύσεις μεταστέγασης που μας προτείνατε όχι μόνο γιατί δεν καλύπτουν τις ανάγκες μας όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα,  (βλ. κείμενο μας με τίτλο «3 χρόνια «Βλαστός» που σας παραδώσαμε κατά την επίσκεψη μας στις 5.9.14- αρ. πρωτ. 13800/ 4.9.14). αλλά κυρίως επειδή, όπως είπατε, δε δεσμεύεστε για τη διάρκεια παραχώρησης, πράγμα που σημαίνει ότι ο «Βλαστός» θα λειτουργεί κάτω από την δαμόκλειο σπάθη μιας νέας έξωσης. 
Με την ευκαιρία, μερικές παρατηρήσεις πάνω στο κείμενο που αναρτήσατε πρόσφατα στην ιστοσελίδα του δήμου: 
Από την επιχειρηματολογία σας κατά του "Βλαστού" προκύπτει ότι θεωρείτε την κοινωνική οικονομία αντίπαλο της συμβατικής, την οποία παρουσιάζετε σαν θύμα αθέμιτου ανταγωνισμού από την πρώτη. Ωστόσο η κοινωνική οικονομία είναι από χρόνια θεσμικά κατοχυρωμένη και ανθηρή στην Ευρώπη και, πρόσφατα, και στην Ελλάδα (Ν. 4019/2011). 
Η κοινωνική οικονομία στηρίζεται στη βάση της αλληλεγγύης, της πρωτοβουλίας και της ισότιμης συνεργασίας των χειμαζόμενων πολιτών σε αντίθεση με την φιλανθρωπία που οδηγεί σε σχέσεις εξάρτησης και υποτέλειας των ευεργετούμενων.
Παρόλα αυτά, δεν είμαστε κατά του κοινωνικού παντοπωλείου (προτείναμε άλλωστε συστέγαση) και το ξέρετε πολύ καλά, οπότε η εικόνα του υπονομευτή της φιλάνθρωπης προσπάθειας σας που φιλοτεχνήσατε για μας και τον κ. Κορτζίδη είναι τουλάχιστον αυθαίρετη. Οπωσδήποτε μη φορτώνετε στον κ. Κορτζίδη τις δικές μας δραστηριότητες. Αναλαμβάνουμε   πλήρως την ευθύνη των πράξεών μας και είμαστε περήφανοι γι αυτές.  Ο κ. Κορτζίδης δεν είναι καν μέλος μας, όπως -αυθαίρετα επίσης - γράψατε.
Μετά από όλα αυτά, σας ζητάμε μια προθεσμία ενός μήνα για να οργανώσουμε την αποχώρηση μας.  
Εμείς, ούτως ή άλλως θα συνεχίσουμε το έργο μας που περιλαμβάνει επίσης την ενημέρωση του πολίτη στα ζητήματα της σωστής διατροφής αλλά και για το "πανηγύρι" που στήνεται σε βάρος της τσέπης και  της υγείας των κατοίκων του πλανήτη από πολυεθνικές τύπου MONSANTO και όχι μόνο. Θα συνεχίσουμε να προάγουμε τον πολιτισμό και να ζωντανεύουμε τις διατροφικές παραδόσεις της πατρίδας μας .


                                 Η Πρόεδρος                                     Ο Γενικός Γραμματέας
                               Μ. Γραμμένου                                            Η. Πάλλης

Ένταση μεταξύ Κωνσταντάτου και μελών του Βλαστού

Ένταση δημιουργήθηκε όταν τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου ο κ. Κωνσταντάτος συνοδευόμενος από τον κ. Κρητικό επισκέφθηκαν το Βλαστό.
 
Εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο χώρο ορισμένα μέλη του συλλόγου. Σε υψηλούς τόνους ο κ. Κωνσταντάτος προειδοποίησε τους παραβρισκόμενους ότι θα υποστούν νομικές κυρώσεις.
 
Στην επισήμανση των παρευρισκομένων ότι ο Βλαστός με επιστολή του η οποία πρωτοκολλήθηκε στο δήμο την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου κοινοποίησε για την απόφαση της γενικής του συνέλευσης να αποχωρήσει, ο κ. Κωνσταντάτος δήλωσε άγνοια.
 
Είχε προηγηθεί (Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου) τοποθέτηση φορτηγού του δήμου στην αυλή του Βλαστού, προφανώς για παρεμπόδιση του σεμιναρίου παραγωγής ανόθευτου κρασιού που επρόκειτο να γίνει την ίδια ημέρα.
 
Το φορτηγό που τοποθέτησε ο κ. Κρητικός στο χώρο του "βλαστού"

Το φορτηγό που τοποθέτησε ο κ. Κρητικός στο χώρο του "βλαστού"
Πηγή: dsellar.blogspot.gr

Κι όμως βλασταίνει...

γράφει η Γιώτα Καραδήμα

Τετάρτη βράδυ.
 
Τυλιγμένη στο σκοτάδι η Αργυρούπολη, αλλά ένα φως άναψε στις 7.30 στην αυλή του Κοινωνικού Συνεταιρισμού "Βλαστός". Ένα φως στο σκοτάδι της διατροφικής και οικολογικής απειλής, που φέρει η επέλαση των "μεταλλαγμένων". 
 
Ο “Βλαστός” συμμετέχοντας στις δράσεις που γίνονται σε όλο τον κόσμο στο διάστημα από 20/9 έως 20/10, ένωσε τη φωνή του ενάντια στους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς μαζί με άλλες αλληλέγγυες συλλογικότητες από διάφορες χώρες.

Τίμησε την περιοχή μας, βάζοντάς την στον παγκόσμιο χάρτη των εκδηλώσεων, που γίνονται αυτή την περίοδο ειδικά για το θέμα της ελευθερίας των σπόρων.

Συνέντευξη τύπου της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο

Με την απόφαση του Ζ’ Κλιμάκιου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που δημοσιεύτηκε στις 10.9.2014, αναδείχθηκε ότι η σύμβαση παραχώρησης στη Lamda Development συμφερόντων Ομίλου Λάτση για 99 χρόνια των 6.204στρ. του χώρου του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και των 3,5χλμ της παραλίας του Αγ.Κοσμά που προωθείται από το ΤΑΙΠΕΔ είναι σκανδαλώδης και παραβιάζει βασικές αρχές διαφάνειας, ίσης μεταχείρισης και υγιούς ανταγωνισμού, βλάπτοντας το δημόσιο συμφέρον. 
 
Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή δεν μπορεί παρά να επικυρωθεί και από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου και να αποδοκιμαστούν οι πιέσεις που ασκούνται από τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ και τον Όμιλο Λάτση ώστε να ανατραπεί.
 
Η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό’ πιστεύει ότι πρέπει να δημοσιοποιηθούν άμεσα οι όροι της Σύμβασης που προωθείται προς υπογραφή μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και Ομίλου Λάτση, οι οποίοι μέχρι σήμερα κρατούνται μυστικοί από τους πάντες  και η οποία προβλέπεται να επικυρωθεί εκ των υστέρων από την Ελληνική Βουλή.
 
Θεωρώντας αναγκαία την περαιτέρω ανάδειξη του όλου ζητήματος και την προώθηση συγκεκριμένων δράσεων ώστε να αποτραπεί η παράνομη υπογραφή Σύμβασης του ΤΑΙΠΕΔ με την Lamda Development για το Ελληνικό, καθώς αυτή παραβιάζει κατάφωρα το δημόσιο συμφέρον:
 
καλούμε σε Συνέντευξη Τύπου
την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 στις 12.00 μμ
στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ, Νίκης 4, Σύνταγμα, Αθήνα.
 
Θα τοποθετηθούν:
Μαρία Καραμανώφ, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος
Ιωάννης Καρδαράς, μέλος του ΔΣ Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά
Μαλαμώ Κορμπέτη, υπεύθυνη για θέματα πολιτικής της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας
Χρήστος Σπίρτζης, Πρόεδρος ΤΕΕ
 
Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού
Για επικοινωνία: parkoellinikou@gmail.com
και τηλ. 6932254161 και 6979145366

Εξόρμηση της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης σε τράπεζες και λαϊκή για τον ΕΝΦΙΑ

Μέλη της Δημοτικής Συνεργασίας μοίρασαν την Τρίτη 30/9 και την Πέμπτη 2/10 ανακοίνωση κατά του ΕΝΦΙΑ σε υποκαταστήματα της Πειραιώς και της Εθνικής στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη και στη λαϊκή των Σουρμένων.

Η αγανάκτηση για την άδικη και εξοντωτική φορολογία ήταν πρόδηλη στις αντιδράσεις του κόσμου.


Το μήνυμα της Δημοτικής Συνεργασίας ήταν σαφές.

Να καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ, να καταργήσουμε και αυτούς που τον επέβαλαν!






 Πηγή: dsellar.blogspot.gr

Μεγάλη προσέλευση στην 34η Διάθεση Προϊόντων Αλληλεγγύης χωρίς μεσάζοντες στο Ελληνικό


Στον καθορισμένο τόπο (πλατεία Αγίας Τριάδας στο Άνω Ελληνικό), το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα πραγματοποιείται σταθερά τα τελευταία χρόνια η διάθεση προϊόντων αλληλεγγύης απ΄ ευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές, χωρίς μεσάζοντες.
 
Τα μέλη της επιτροπής αλληλεγγύης και οι παραγωγοί στο πόστο τους από το πρωί, εξυπηρέτησαν τις παραγγελίες και κανένας δεν έμεινε παραπονεμένος.


Η επόμενη διάθεση προϊόντων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Νοεμβρίου από τις 8.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. κοντά στην πλατεία Αγίας Τριάδας Ελληνικού (παλιό Δημαρχείο Ελληνικού), Ελευθερίου Βενιζέλου και 25η οδός.



ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
 
Παραγγελίες στο e-mail: kinima12@gmail.com.
Ενημέρωση στο ιστολόγιο : kinimapolis.blogspot.gr
 
Πληροφορίες στα τηλ:
6944-145007  (10.00πμ - 1.00μμ)
6943-045752 (6.00μμ - 8.00μμ)


Πηγή: dsellar.blogspot.gr

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Για ένα ριζοσπαστικό κίνημα αλλαγής της Αθήνας

Να οικειοποιηθούμε ξανά την πόλη μας. Μ΄αυτό το στόχο η Ανοιχτή Πόλη αναλαμβάνει τις αυξημένες ευθύνες της ως “αξιωματική αντιπολίτευση” στο
Δήμο της Αθήνας.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης εξηγεί, σε συνέντευξή του στην "Εποχή", πώς η παράταξη που λίγο έλειψε να κερδίσει την πλειοψηφία στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, θα προσπαθήσει να τον κάνει πραγματικότητα μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.


τη συνέντευξη πήρε ο Αδάμος Ζαχαριάδης

Πρώτος μήνας αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Αθήνας. Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις;

Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι φαίνεται καθαρά πως χρειάζεται να οργανώσουμε την Ανοιχτή Πόλη έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ενισχυμένη παρέμβαση στους δημοτικούς θεσμούς, αλλά και να αντεπεξέλθουμε στις νέες απαιτήσεις που μετά το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αυξημένες. Προκειμένου να καθοριστεί ο τρόπος παρέμβασης και λειτουργίας μιας παράταξης στο βάθος μιας πενταετίας, που καταλαβαίνουμε όλοι ότι θα είναι πυκνή από πολιτικές εξελίξεις, πρέπει να έχεις  δομή και τρόπο δουλειάς που να υποστηρίζουν τις ανάγκες σου.

Ενημερωτικό Δελτίο της Φωτεινής Κούβελα, βουλευτή Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ

Η κοινοβουλευτική δράση το δίμηνο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (κάντε κλικ στους τίτλους για περισσότερες πληροφορίες):

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Εκπόνηση Ειδικής Οικονομικής Μελέτης για το ΕΤΑΤ.
Σχετικά με την φορολόγηση διατροφής διαζευγμένων συζύγων για το έτος 2013.
Η καθυστέρηση απόδοσης δαπανών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ασφαλισμένων στο ΤΑΥΤΕΚΩ από το 2010 δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους ίδιους και τις οικογένειές τους.
Απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την πώληση του Ελληνικού.
Η απαξίωση των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων της χώρας συνεχίζεται. Σπρώχνουν τους μαθητές στα φροντιστήρια και στα "ιδιαίτερα".
Λειτουργία εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης περιστερίου.
Άδεια ανατροφής τέκνου των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων των οποίων ο/η σύζυγος δεν εργάζεται.
Παράνομη διασυνοριακή μεταφορά αποβλήτων υδραργύρου απο Γερμανική Εταιρεία και παράνομη αποθήκευση σε Ασπρόπυργο.
Απουσία πολιτικής βούλησης σε ζητήματα του Γηροκομείου Αθηνών.
Το Υπουργείο Οικονομικών με φωτογραφική διάταξη που ψήφισε σε καταργημένο νόμο, χαρίζει 20 εκατομμύρια ευρώ σε ξένες δικηγορικές εταιρείες. Η διάταξη έχει αναδρομική ισχύ σε βάθος 20ετίας.
Μη δημοσίευση στατιστικών στοιχείων φορολογικών δεδομένων.
Αποκλεισμένα 15.000 παιδιά απο τους βρεφονηπιακούς σταθμούς .  Αντικοινωνική ρήτρα 70%. Αδιάθετα διαθέσιμα κονδύλια.
Να αποκατασταθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ και στα υπόλοιπα όργανα λήψης απόφασης.
Η Πολιτεία να συμβάλλει ώστε να εξασφαλιστούν επαρκείς οικονομικοί πόροι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την επισκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων που καλείται να διαχειριστεί.
Αποκλεισμός αμπελοκαλλιεργητών από τις ενισχύσεις σε περονόσπορο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΩΝ
Τροπολογία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για παροχή δωρεάν ρεύματος σε φτωχές και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Τροπολογία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για μείωση ΕΚΦ στο πετρέλαιο θέρμανσης.