Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Αφιέρωμα για τα 40 χρόνια από τον θάνατο της Μαρίας Κάλλας, στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας, την Πέμπτη 1η Ιουνίου


Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας "Σοφία Λασκαρίδου"
Λασκαρίδου 120 & Φιλαρέτου
 

1ο Φεστιβάλ Τεχνών στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο - Το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, διοργανώνει ένα φεστιβάλ σε ανοικτό χώρο με στόχο να παρουσιάσει και να αναδείξει όλο τον πλούτο της καλλιτεχνικής του παραγωγής σε ένα διευρυμένο κοινό.

Το 1ο Φεστιβάλ Τεχνών θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Μαΐου έως και 1 Ιουλίου στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 2 στην περιοχή του Ταύρου. Ένα πανέμορφο Πάρκο 50 στρεμμάτων, πνιγμένο στο πράσινο με μονοπάτια για βόλτες και εξερεύνηση, με παιδική χαρά και χώρους στάθμευσης.

Η Βιβλιοθήκη Αλίμου έρχεται ένα κλικ πιο κοντά σας - Τώρα και online

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου αναβαθμίζεται και προσφέρει ανοικτή πρόσβαση στον κατάλογο της, σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου από τη διεύθυνση www.vivliothiki.gr.

Από τώρα και στο εξής έχετε ελεύθερη πρόσβαση στον κατάλογο της βιβλιοθήκης όποια ώρα επιθυμείτε.

76 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης - Εκδήλωση στην Παραλία Παλαιού Φαλήρου, την Κυριακή 28 Μαΐου στις 7.00μμ



Νέος παιδικός σταθμός στην περιοχή της Ευριάλης στη Γλυφάδα

Εγκαινιάστηκε ο νέος, ιδιόκτητος παιδικός σταθμός του Δήμου Γλυφάδας, που θα στεγάζει καθημερινά τα νήπια της περιοχής, σε ένα περιβάλλον μοντέρνο, πρωτότυπο και οικολογικό.

Ο δημοτικός παιδικός σταθμός, επί της οδού Πύργου στην περιοχή της Ευρυάλης, έχει κατασκευαστεί με συγκεκριμένο μοτίβο, ώστε να αναπτύσσεται σαν ένα μικρό χωριό περιτριγυρισμένο από κήπους.

Μοσχάτο: Παρουσίαση του μυθιστορήματος "Το Καμίνι" του Τάκη Γεράρδη στη "Μεσοποταμία", απόψε στις 8.00μμ

Απόψε, Σάββατο 27 Μαΐου, στις 8​.00μμ. η "Μεσοποταμία" θα παρουσιάσει το μυθιστόρημα ​"Το καμίνι​", του Μοσχατιώτη συγγραφέα Τάκη
Γεράρδη.

Το "Σπίτι της Μεσοποταμίας" (Πλάτωνος 13, Μοσχάτο) είναι ένας χώρος ανοιχτός στους δημιουργούς της περιοχής που θέλουν να παρουσιάσουν το έργο τους.

«Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Καλλιθέας 2017» στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, την Κυριακή 28 Μαΐου στις 7.30μμ



Με τη λογική ΣΚΑΙ, αν γίνει απόπειρα δολοφονίας Τσίπρα ο Αλαφούζος πρέπει να πάει φυλακή...

Αν πίστευα ότι με τη δολοφονία τού Λ. Παπαδήμιου -αν πιστέψουμε ότι επρόκειτο για απόπειρα δολοφονίας κι όχι για μια πιο θεαματική τρομοκρατική ενέργεια για την πρόκληση εντυπώσεων- η χώρα θα έβγαινε από τα μνημόνια και θα προχωρούσε στη νέα εποχή με κοινωνική δικαιοσύνη, θα του είχα στείλει ο ίδιος το πακέτο-βόμβα!

Αν ο πρώην πρωθυπουργός -για να θυμόμαστε πως αυτή τη χώρα κυβέρνησε από το προσκήνιο κι όχι μόνο από το παρασκήνιο κι ένας δοτός τραπεζίτης- έθετε ως προτεραιότητα το λαϊκό κι εθνικό συμφέρον, θα αποδεχόταν κι ο ίδιος την θυσία του προκειμένου να διασωθούν και να ευημερήσουν εκατομμύρια άλλοι.