Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Περιφέρεια Αττικής: Ξεκινά το νέο πρόγραμμα στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων με είδη λαϊκών αγορών

Το δεύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων με είδη λαϊκών αγορών, ύψους 1.000.000 ευρώ για το τρέχον έτος, προς όφελος 970 οικογενειών πολυτέκνων με 3.837 προστατευόμενα τέκνα, αρχίζει να υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελούμενων, τα κουπόνια που διετέθησαν τον μήνα Δεκέμβριο θα ισχύουν και για τον μήνα Ιανουάριο.

Αυτά είναι τα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ για νέους έως 35 ετών

Σαφής είναι η τάση μείωσης της ανεργίας όχι μόνο τον τελευταίο χρόνο, αλλά και τα προηγούμενα δύο χρόνια, τόνισε η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη,
στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο FM, 104,9».

Ειδικότερα, επισήμανε ότι η τάση αυτή επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία, της «Εργάνης» για την απασχόληση και του ΟΑΕΔ για τους αναζητούντες εργασία.

Η παράσταση "Ο Άγνωστος του Τραίνου" στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 7.00μμ



Υπεγράφη η απόφαση - Ανοίγει ο δρόμος για τα έργα στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Υπεγράφη η απόφαση που δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Παρουσία του υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις, Αλέκου Φλαμπουράρη, και με εισήγηση της γενικής γραμματέως Δημόσιας Περιουσίας Θεοπίστης Πέρκα, υπεγράφη σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που αφορά στην έγκριση χωροθέτησης του επενδυτικού σχεδίου αξιοποίησης του ακινήτου «Αστέρας Βουλιαγμένης» στη Βουλιαγμένη Αττικής.