Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Με τα βρακιά κατεβασμένα...

του Θανάση Καρτερού

Πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό διέγνωσε χθες στη Βουλή ο ειδικός στο θέμα Κυριάκος με αφορμή τη ροζ «ιστορία» ανώτατου δικαστικού. Και ο Βενιζέλος μίλησε για παρακράτος, αλλά στην περίπτωσή του το θέμα δεν είναι τι λέει, είναι ποιος το λέει. Και ο Σταύρος μίλησε για σοβιετικές πρακτικές - τα μυστικά του παραπετάσματος, να πούμε.

Και όλοι μαζί, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, και Ποτάμι, τίναξαν για άλλη μια φορά στον αέρα την προσπάθεια για συγκρότηση του ΕΣΡ. Για να καταλάβουμε όλοι πώς εννοούν τον σεβασμό στους θεσμούς. Στο Σύνταγμα πρωτίστως.

Άγιος Δημήτριος: Αύριο, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου το 32ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου

Λόγω της εθνικής εορτής, το καθιερωμένο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου ανοίγει τις πόρτες του μια εβδομάδα νωρίτερα.

Η Τράπεζα Χρόνου Αγ. Δημητρίου & Αλίμου καλεί αυτή την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 με 16:00 στο χώρο του Δημαρχείου Αγ. Δημητρίου για να ανταλλάξουμε μυθιστορήματα, διήγηματα, σχολικά βοηθήματα και κάθε λογής βιβλία!

Στον ίδιο χώρο γίνεται συλλογή φαρμάκων για τα ιατρεία του Δήμου Αγ. Δημητρίου.

Θέλουν θεσμική εκτροπή

Μιλώντας χθες στη Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιέγραψε ως εξής την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και τις εξελίξεις από τον χώρο της Δικαιοσύνης:
 
«Η χώρα βιώνει έναν πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό. Η κυβέρνηση ακολουθεί ακραίες μεθόδους που προσβάλλουν το κράτος Δικαίου και υπονομεύουν την ποιότητα της ίδιας της Δημοκρατίας μας».