Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

2ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, το τριήμερο 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου - Το πρόγραμμα

Το 2ο Μεσογειακό Φεστιβάλ του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με τίτλο «Μια θάλασσα τραγούδια» γίνεται πραγματικότητα, στις 30 Ιουνίου 1η και 2 Ιουλίου στην παραλία-λιμάνι στη Βάρκιζα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στις 30 Ιουνίου ξεκινάει μια διαδρομή στη μουσική και την τέχνη της Μεσογείου με τρεις μεγάλες συναυλίες με διαφορετικό ηχόχρωμα.
 
Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ ο Στέφανος Κορκολής «συναντά» το Μίκη Θεοδωράκη

Έκθεση Ζωγραφικής από το Εικαστικό Εργαστήρι ενηλίκων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Π. Φαλήρου, το τριήμερο 23-25 Ιουνίου



Πάνος Σκουρλέτης: Θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να βρούμε λύση τα επόμενα εικοσιτετράωρα (ηχητικό)

Η κυβέρνηση αναζητεί λύση νομικά ορθή για το θέμα των συμβασιούχων καθαριότητας στους δήμους και θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για να την βρει ενώ την ίδια στιγμή προκρίνει ως προσωρινό αντιστάθμισμα τις δίμηνες συμβάσεις.

Μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «τα δίμηνα είναι μία λύση η οποία είναι άμεση, που υιοθετείται σε κάποιες έκτακτες καταστάσεις, όπως αυτή που δημιουργείται τώρα» ενώ διευκρινίζει ότι το αίτημα των εργαζομένων και της ΠΟΕ-ΟΤΑ για μονιμοποίηση αυτών των ανθρώπων, «είναι μίαν θέση η οποία κατ’ ουδένα τρόπο δεν μπορεί να εφαρμοστεί, διότι αντίκειται στο Σύνταγμα».

Ηλιούπολη: Έκθεση κεραμικής, ψηφιδωτού & καλλιτεχνίας του IlioupolisOnline, το τριήμερο 23 - 25 Ιουνίου

Έκθεση κεραμικής, ψηφιδωτού & καλλιτεχνίας διοργανώνουν τα εργαστήρια ψηφιδωτού, κεραμικής, καλλιτεχνικών και υπολογιστών τού 
IlioupolisOnline, το τριήμερο 23 έως 25 Ιουνίου στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Η έκθεση θα λειτουργεί τις ώρες 19:00 - 22:00, ενώ
τα εγκαίνια της θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 8.00μμ.


Το event στο facebook

Καλοκαιρινό event της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας "εμείς" στο Ξενοδοχείο Όασις, την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 11.30πμ



Οι "Αγανακτισμένοι" της Δεξιάς

Στην πλατεία Συντάγματος επέστρεψαν οι “Παραιτηθείτε” οι οποίοι, δηλώνοντας ακομμάτιστοι, κάλεσαν την κυβέρνηση να παραιτηθεί για να αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να εφαρμόσει και ο ίδιος την ίδια πολιτική των μνημονίων.

Αυτή η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έναν χρόνο μετά την πρώτη θρυλική εμφάνιση των “Παραιτηθείτε” στην πλατεία Συντάγματος οι οποίοι και τότε, όντας ακομμάτιστοι, ζήταγαν την παραίτηση τη κυβέρνησης για να αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να εφαρμόσει και ο ίδιος την ίδια πολιτική των μνημονίων.