Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Η ταινία «Xenia» του Πάνου Κούτρα στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου


Με την ελληνική δραματική ταινία «Ξενία - Xenia» του Πάνου Κούτρα συνεχίζονται για τον Φεβρουάριο οι προβολές της Ομάδας Κινηματογράφου του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».
 
Η προβολή θα γίνει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 8.00μμ, στον Πολυχώρο «Καλλίπολις» (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό), ο οποίος βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Αλληλοκαρφώματα #Novartis

του Πέτρου Κατσάκου

Από την προχθεσινή μαραθώνια συζήτηση στη Βουλή, πέραν των όσων απολογητικών ή υπερασπιστικών από πλευράς εμπλεκομένων στο σκάνδαλο Novartis ακούστηκαν, αξίζει να σταθεί κανείς και σε όσα διόλου κολακευτικά εξακοντίσθηκαν από πρώην σωτήρες προς πρώην σωτήρες.

Το “όχι εγώ, ο Μπέζας υπέγραφε", που είπε τρεις φορές ο Άδωνις Γεωργιάδης από βήματος της Βουλής, δεν το λες και τόσο συναδελφικό.

Ου γαρ οίδασι τι πηδούσι #Novartis



Δείτε το κι έτσι, και ίσως καταλάβετε γιατί καταλήγω στην κατανόηση, και δι’ αυτής στη συμπόνια.

Στην Αριστερά είμαστε ανέκαθεν επαγγελματίες, κατά κάποιο τρόπο,
κατηγορούμενοι. Χιλιάδες και χιλιάδες έχουμε κάτσει στο σκαμνί. Άλλες φορές για ήσσονα αδικήματα, όπως η διατάραξη της τάξεως, η αντίσταση κατά της αρχής, η εξύβριση οργάνων της τάξεως, η εν γένει πεζοδρομιακή δραστηριότητα. Και άλλες φορές με κατηγορίες που οδηγούσαν σε βαριές ποινές, σε ισόβια, ή και στον τοίχο.