Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Η αυτοδιοίκηση στο δήμο Αλίμου τα χρόνια 1983 -2006 μέσα από «ΤΟ ΧΡΕΟΣ» του Αριστείδη Θωμόπουλου

Ένας δικός μας άνθρωπος, ο Αριστείδης Θωμόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Αλίμου από το 1983 έως το 2006, εκπληρώνει το ΧΡΕΟΣ του και καταγράφει, με προσωπικό σχολιασμό όπου απαιτείται, στοιχεία - τεκμήρια, που με μοναδική επιμέλεια συγκέντρωσε και διαφύλαξε στις τέσσερις δεκαετίες παρουσίας και δράσης του στα κοινά του Αλίμου.

Στην εισαγωγική φράση του προλόγου, του δίτομου έργου των 1000 περίπου σελίδων, επιλέγει να αποδώσει τη «θέση» του συγγραφέα για το ίδιο το εγχείρημά του: «Απέναντί μου είχα μόνο την Ιστορία της πόλης του Αλίμου. Τίποτα άλλο».

Η πολυβραβευμένη ταινία «Το Κεντρί» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 10 Αυγούστου στις 9.30μμ

Η αμερικάνικη αστυνομική ταινία «Το Κεντρί - The Sting» του Τζορτζ Ρόι Χιλ, θα προβληθεί την Παρασκευή 10 Αυγούστου στις 9.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου πεζών και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Προσοχή: Η νέα ώρα έναρξης της προβολής είναι στις 9.30μμ.

Την παραίτηση Πολάκη ζήτησε πρώτη η παράταξη του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτου



Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, τον οποίο μάλιστα αποκαλεί «πολιτικό φαφλατά», ζητάει με ανάρτησή της στο facebook η «ανεξάρτητη & πολυσυλλεκτική» παράταξη του κ. Κωνσταντάτου.

Η ανάρτηση έγινε μια μέρα πριν την ιδίου ύφους και περιεχομένου απαίτηση του ακροδεξιού αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργιάδη, γνωστού για τις υπέροχες & αρμονικές σχέσεις του με τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης.