Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου στη βοηθητική της Λ. Ποσειδώνος στο ύψος Καλλιθέας & Μοσχάτου

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία: «SNF Run - Τρέχοντας προς τη Νέα Χρονιά», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου τις ώρες 23.15΄ έως 00.40΄ της επόμενης, προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης αυτών, στη βοηθητική οδό της Λ. Ποσειδώνος.

Οι ρυθμίσεις αφορούν το τμήμα ανάμεσα στη συμβολή της με την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος (ύψος Γέφυρας «Εσπλανάδα») και τον κυκλικό κόμβο μπροστά στην είσοδο του Σ.Ε.Φ. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμων Καλλιθέας, Πειραιά και Μοσχάτου-Ταύρου.

Πρωτοχρονιά στο Κέντρο Κράτησης Ελληνικού και μπαρ/πάρτυ στο Υπόστεγο, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου από τις 11.00μμ

Η ανοιχτή συνέλευση "Βαβέλ" καλεί για αλλαγή του Χρόνου έξω από το Κέντρο Κράτησης Ελληνικού.

Προσυγκέντρωση στις 11.00μμ στο μετρό
Ελληνικού.

Θα ακολουθήσει Μπαρ/Πάρτυ στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αργυρούπολης "Υπόστεγο".


Συναυλία με τον Διονύση Σαββόπουλο στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλίμου, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 9.00μμ



Οι εκδηλώσεις του συλλόγου υποστήριξης ΑμεΑ Ελληνικού-Αργυρούπολης «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ» - Φωτογραφίες



γράφει η Αθηνά Ταγκούλη *

Ο σύλλογος υποστήριξης ΑμεΑ Ελληνικού-Αργυρούπολης «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ» για άλλη μια χρονιά διοργάνωσε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar στις 12-13-14 Δεκεμβρίου 2016 στο Πολιτιστικό-Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» με τη συμπαράσταση των Καταστημάτων της πόλης μας, των ΚΑΠΗ, των μελών και φίλων του συλλόγου, αλλά και των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Αργυρούπολης.

Αρκετοί δημότες μας επισκέφθηκαν το bazaar και ψώνισαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους. Επίσης στο χώρο αυτό η συγγραφέας Τάνια Ιωακειμίδου παρουσίασε το βιβλίο της «Η Μαμά μου η καροτσάτη».