Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ανδρέας Ξανθός: Τα σκάνδαλα έχουν πολιτική ευθύνη και πολιτικούς και ηθικούς αυτουργούς (video)

Η πολιτική απάντηση στα φαινόμενα διαφθοράς είναι οι θεσμικές αλλαγές και παρεμβάσεις για τη θωράκιση του συστήματος υγείας, ανέφερε ο Ανδρέας Ξανθός.

Ο υπουργός Υγείας κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, υπογράμμισε ότι «το διαχρονικό πάρτι στο χώρο της Υγείας έχει πολιτικό ονοματεπώνυμο: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ».

Εργαλείο παρακολούθησης των Δομών Κοινωνικής Ένταξης στην Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής υποστηρίζει ενεργά το Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Ένταξης.

Συγκεκριμένα, μετά την ενεργοποίηση του 1/3 του Θεματικού Στόχου 9 για την προώθηση της κοινωνικής ένταξης, την καταπολέμηση της φτώχειας και των κάθε
είδους διακρίσεων, θέτει σε λειτουργία την ιστοσελίδα www.socialattica.gr για τη δικτύωση - διασύνδεση και την ευαισθητοποίηση φορέων και πολιτών που αποτελούν δυνητικούς ωφελούμενους.

Παύλος Πολάκης: Κάποιοι να κοιμούνται ανήσυχοι - Μαυσωλείο της διαφθοράς το ΚΕΕΛΠΝΟ (video)

Για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση, μια κυβέρνηση φέρνει εξεταστική για την Υγεία και την φέρνει γιατί εμείς δεν είμαστε ούτε μέσα στο σύστημα της σαπίλας και διαφθοράς, ούτε μας έχουν στο χέρι.

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας.

Κάν' το όπως οι Μιλανέζοι - Για τα γήπεδα ΑΕΚ & ΠΑΟ


Επειδή ο χωρικός σχεδιασμός στην Ελλάδα δεν πρέπει να αναστενάζει στα γήπεδα. Γήπεδο ΑΕΚ, νέο γήπεδο Παναθηναϊκού
στο Γουδή, συζητήσεις, προτάσεις, αντιθέσεις, αντιστάσεις, επενδύσεις που περιμένουν πολλοί.

Άλλοι για να μοιράσουν πιο δίκαια τις επιβαρύνσεις σε κάποιες γειτονιές της πόλης, άλλοι για την ανάπτυξη «ρε γαμώτο», άλλοι για την ικανοποίηση της οπαδικής υπερηφάνειας («να βρεθεί λεφτάς επενδυτής να κάνει μεγάλη την ομάδα») και άλλοι, να κερδοσκοπήσουν ή να στήσουν το πολιτικό, κομματικό, πελατειακό τους δίκτυο.

Τα Σούρμενα άλωσαν τη Ρόδο παίρνοντας σπουδαία πρόκριση στην παράταση με 4-3 απέναντι στο Διαγόρα

Παρότι βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ, τα Σούρμενα δεν πτοήθηκαν και άλωσαν το Σμαραγδένιο νησί παίρνοντας σπουδαία πρόκριση στην παράταση με 4-3 απέναντι στο Διαγόρα.

Το συγκρότημα του Γιάννη Μητρούση βγάζοντας χαρακτήρα επιβεβαίωσε για ακόμη μια αφορά το γεγονός ότι δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από τα μεγάλα μπάτζετ των υπόλοιπων ομάδων.

Εικόνες εγκατάλειψης και ντροπής για τον πολιτισμό μέσα στην πόλη - Μαρίνειο Μορφωτικό Κέντρο Ελληνικού, Χαλδείας 46

Ντροπή, θλίψη και οργή προκαλούν οι εικόνες εγκατάλειψης που είδαμε στο Μαρίνειο Μορφωτικό Κέντρο Ελληνικού, την περασμένη Τετάρτη 5 Απριλίου.

Σήμερα, ακριβώς μια εβδομάδα μετά, επικρατεί
η ίδια κατάσταση: χόρτα σε ύψος ενός μέτρου, κάδοι αναποδογυρισμένοι, σκουπίδια δεξιά κι αριστερά, θρανία υπό διάλυση, τα σκηνικά του θερινού θεάτρου διαλυμένα, η ίδια η σκηνή υπό κατάρευση, σκουριά όπου υπάρχει μεταλλική επιφάνεια και βρωμιά... βρωμιά παντού - κι αυτά μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης.