Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

«Jackie Brown»: Η αστυνομική ταινία του Quentin Tarantino στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με την αστυνομική ταινία «Jackie Brown», του Quentin Tarantino, συνεχίζεται το αφιέρωμα της Ομάδας Κινηματογράφου του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» στον μεγάλο αμερικανό σκηνοθέτη του ανεξάρτητου σινεμά.
 

Η προβολή θα γίνει την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 8.30μμ, στον Πολυχώρο «Καλλίπολις» (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό), ο οποίος βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου και λειτουργεί καθημερινά από τις 6.00μμ.

Άλιμος: Μόνος υπεύθυνος για το ντροπιαστικό πρωτόκολλο κατεδάφισης & το πρόστιμο των 73.000€ είναι ο κ. Κονδύλης

Δελτίο Τύπου με το οποίο καταλογίζει ευθύνες στον κ. Κονδύλη για το ντροπιαστικό πρωτόκολλο κατεδάφισης & το πρόστιμο των 73.000€ για τις αυθαιρεσίες στο "ΣΙΝΕ ΑΛΙΜΟΣ", εξέδωσε η δημοτική κίνηση "ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι".

Όπως είναι γνωστό με την από 30/11/2017 έκθεση αυτοψίας, η Πολεοδομία Ελληνικού-Αργυρούπολης διαπιστώνει αυθαίρετες κατασκευές
στο "ΣΙΝΕ ΑΛΙΜΟΣ" και διατάσσει την άμεση κατεδάφισή τους εντός 30 ημερών και επιβάλλει στον Δήμο Αλίμου πρόστιμο 73.000 ευρώ.

Επίσκεψη Λάζαρου Λασκαρίδη στα Δημοτικά Ιατρεία Καλλιθέας: «Να γιατί δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη λειτουργία τους»

Αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», αποτελούμενη από τον επικεφαλής της Λάζαρο Λασκαρίδη και τα στελέχη της Λευτέρη Μιχαηλίδη και Νάσο Πρέντζα, επισκέφτηκε το πρωί τα Δημοτικά Ιατρεία της Καλλιθέας. 

Εκεί, συνομίλησε με τα διοικητικά και επιστημονικά στελέχη της δομής και στη συνέχεια ο Λάζαρος Λασκαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο ευτελισμός του πολιτικού!: Άδωνη να ποτίσεις τα φυτά και να ταΐσεις τη γάτα

του Κώστα Βαξεβάνη

Και τι δεν έχει ζήσει αυτή χώρα.

Πολιτικούς να κάνουν τεμενάδες σε επιχειρηματίες, βουλευτές να εμφανίζουν ως δικαιολογημένα τα αδικαιολόγητα για να τους εξυπηρετήσουν, υπουργούς
να νομοθετούν στο όνομα της Ελλάδας θεωρώντας πως η Ελλάδα είναι ιδιοκτησία μιας ελίτ και των παιδιών της.