Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Χωρίς την παρουσία Κωνσταντάτου η 1η μέρα του Ιδρυτικού Συνεδρίου της νέας Δημοτικής Παράταξης

Με θεματικές εισηγήσεις, διάλογο των μελών και την κατάθεση υποψηφιοτήτων για επικεφαλής και για μέλη της Γραμματείας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 1ης μέρας του Ιδρυτικού Συνεδρίου της νέας Ανοικτής Δημοκρατικής Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Πριν την έναρξη των ουσιαστικών εργασιών της νέας παράταξης προηγήθηκαν χαιρετισμοί των καλεσμένων, όπως η βουλευτής κα Μεγαλοοικονόμου, κάτοικος Αργυρούπολης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αθήνας κ. Χρήστος Καπάταης, η περιφερειακή σύμβουλος Ν. Αθήνας κα Μαρία Νερούτσου, επικεφαλής παρατάξεων και υποψηφίων δημάρχων για τις εκλογές του 2019.

Προβολή της ταινίας «Café Bagdad» στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 4 Νοεμβρίου


Με τη γερμανική δραματική κωμωδία «Café Bagdad» του Πέρσι Άντλον, ξεκινούν οι προβολές του μήνα στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 8.00μμ.

Η Ομάδα Κινηματογράφου του «Καλλίπολις», επιλέγει άλλη μια -γερμανική αυτή τη φορά- όμορφη ταινία από τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο, ενώ οι σινεφίλ μπορούν να απολαύσουν
το αναψυκτικό, το ρόφημα ή το ποτό τους στον φιλόξενο Χώρο.

«Ο Ελληνικός Αθλητισμός, Πραγματικότητα και Προοπτικές»: Εκδήλωση με τον Γ. Βασιλειάδη στο Δημαρχείο Γλυφάδας




Ρεφενέ τσιμπούσι Αλληλεγγύης και Ενίσχυσης του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Πρώτο μήνυμα αισιοδοξίας από τους πίνακες της Έλσας:
Αποκαταστάθηκαν τα έργα της φίλης του
«Καλλίπολις»
Τα μέλη και οι φίλοι του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» καθάρισαν τον Χώρο από τη βρωμιά των ναζιστικών μηνυμάτων που άφηναν πίσω τους τα ανθρωπόμορφα που έδρασαν τη νύχτα της 29ης Οκτωβρίου.

Λειτουργώντας στο απόλυτο φως, οι φίλοι και τα μέλη του Χώρου διοργανώνουν ρεφενέ τσιμπούσι αλληλεγγύης και ενίσχυσης του «Καλλίπολις», στις 1.30 το μεσημέρι της Κυριακής 4 Νοεμβρίου.