Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Κάλεσμα συμμετοχής στον εκλογικό αγώνα με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα

Φίλες και Φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα,

Στην κρίσιμη εκλογική μάχη που δίνει ο Ελληνικός λαός και η Αριστερά ενάντια στο Παλιό Πολιτικό Σύστημα ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/Ποτάμι, τους Βαρόνους της Διαπλοκής, της Διαφροράς και της Κλεπτοκρατίας,

ο ΣΥΡΙΖΑ σας καλεί να δώσετε το παρόν
συμμετέχοντας στην οργάνωση του εκλογικού αγώνα,
  • με την παρουσία σας στο εκλογικό περίπτερο,
  • με το μοίρασμα του υλικού και την οργάνωση των εκδηλώσεων,
  • με την επικοινωνία και την ενημέρωση των πολιτών τής Καλλιθέας.
Όλοι μαζί παλεύουμε, διεκδικούμε και κερδίζουμε το ΑΥΡΙΟ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για συμμετοχή, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ: 6947678082, 210 9532684.

Βρείτε μας στα Γραφεία μας, Αριστείδου 114 και στο εκλογικό μας περίπτερο στην Πλατεία Κύπρου.

Παλαιό Φάληρο: Έκθεση Ζωγραφικής του Βασίλη Ζαρούλια, από Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στις 8.30μμ

Έκθεση Ζωγραφικής του Βασίλη Ζαρούλια με θέμα «ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ» πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου «ΦΛΟΙΣΒΟΣ» (Λεωφ. Ποσειδώνος), από 11 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο - Κυριακή: 11:00-14:00 & 18:00-23:00 Δευτέρα: 11:00 - 14:00 & 18:00-22:00.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 8.30μμ.

Ο Βασίλης Ζαρούλιας, με εξειδικευμένες σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και με ισχυρή παρουσία, πάνω από 40 χρόνια, σε ατομικές και συλλογικές εκθέσεις, δεν μιλάει ποτέ για τον εαυτό του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: "Ό,τι έχω να πω για τη δουλειά μου, το αφήνω στην ίδια να σας το πει”…

Πηγή:
geitoniamou.gr

Άλιμος: Στο μικρό λιμανάκι έχουν γιορτή, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 8.00μμ

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 8.00μμ δίπλα στο γραφικό λιμανάκι του Αγίου Νικολάου και στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων το “Μικρό Λιμανάκι” θα γίνει και φέτος η γιορτή του ψαρά.

Το λιμανάκι των ψαράδων βρίσκεται στο άκρο της παραλίας του Αλίμου προς Γλυφάδα, έναντι οδού Ιωάννη Βάθη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210 9826762. Aξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα, μια μικρή επιχορήγηση στο σύλλογο, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα έξοδα του.

Κείμενο - Φωτογραφίες: Άκης Μάνος

Πηγή: geitoniamou.gr

Η ΛΑΕ στο ταξί

γράφει ο Απόστολος Διαμαντής

Πολύ διασκεδαστικό πράγματι το σουρεαλιστικό σποτ με τον Λαφαζάνη που πάει με ταξί στο Νομισματοκοπείο να το καταλάβει, πλην όμως δεν είναι ώρα για πλάκες.

Διότι τα ποσοστά της ΛΑΕ είναι τόσο γλίσχρα, που θα έπρεπε κανονικά να έχουν εμβάλει σε σοβαρές σκέψεις τους ανθρώπους που αποφάσισαν να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Τι φταίει;

Ενωμένα Δεξιά Εργοστάσια για την Παλινόρθωση του Χθες! (και δυο ξεχασμένοι σοβιετικοί μέσα στο πλήθος)

Η ενωμένη αφήγηση της αντιπολίτευσης ξεδιπλώθηκε βαρετά στο χθεσινό debate: το τρίτο "χειρότερο" μνημόνιο που κι εμείς ψηφίσαμε αλλά εσείς φταίτε, τα 90 δις (60, 50 whatever ...μεγάλη
ποικιλία) που φόρτωσε στη χώρα η 7μηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, το χρέος που είναι ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα απομειωθεί, οι μετανάστες που δεν πήρατε τα λεφτά έγκαιρα...

Το ίδιο το debate έδειξε ότι στην Ελλάδα όταν πολλά διαφορετικά κόμματα "συμφωνούν" για οτιδήποτε σε ένα ελάχιστο κοινό παρονομαστή, αυτός εκπροσωπεί το τίποτα!

Οι κανόνες που συμφωνήθηκαν δεν επέτρεπαν στοιχειώδη συζήτηση - φανταστείτε αναλογικά την "οικουμενική διακυβέρνηση" που διακαώς επιθυμούν τα ενωμένα εργοστάσια της δεξιάς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι για να ελέγξουν τον ΣΥΡΙΖΑ: δεν θα είναι σε θέση να αποφασίσει το παραμικρό και έτσι απλά θα εφαρμόζει χωρίς αντισταθμιστικά ή αναπτυξιακά μέτρα το νέο μνημόνιο ευνουχίζοντάς το από κάθε προωθητική διαχείριση. Αυτό είναι το πλάνο του δεξιού ρεβανσισμού.

Τρέμη - Καμμένος κλείδωσαν τη νίκη Τσίπρα σε βάρος τού Μπροστάντζα...

Δεν θα πρωτοτυπήσω γράφοντας πως η χθεσινή τηλεμαχία ήταν άνευρη και δεν πρόσθεσε τίποτα ιδιαίτερο σε όσα ήδη ξέραμε, κοινώς δηλαδή πως ήταν "σούπα".

Τσίπρας - Μεϊμαράκης κλείστηκαν στην άμυνα για να αποφύγουν τη γκάφα, ο αναιμικός Π. Λαφαζάνης απόδειξε γιατί η Ζ. Κωνσταντοπούλου θα έπρεπε να είναι πρόεδρος του κόμματός του, ο Δ. Κουτσούμπας έπαιξε για εκατομμυριοστή φορά την κασέτα ΚΚΕ, η Φ. Γεννηματά έτσι κι αλλιώς επενδύει σε αυτά που της δόθηκαν (φύλο-καταγωγή) κι όχι στα σχεδόν ανύπαρκτα πολιτικά της χαρίσματα, με Στ. Θεοδωράκη και Π. Καμμένο λόγω πίεσης να βρίσκονται στην επόμενη Βουλή να επιχειρούν, κάποιες φορές επιτυχημένα με όρους επικοινωνίας, να δώσουν το κάτι παραπάνω.