Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Συμπαράσταση στο Μ.Κ.Ι.Ε. από τη Ριζοσπαστική Δημοτική Παράταξη Αγίου Δημητρίου «ΜΕΤΕΧΩ»

Μεγαλώνει το κύμα αλληλεγγύης προς τους εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (Μ.Κ.Ι.Ε.) μετά το τελεσίγραφο της Ελληνικό Α.Ε. που απαιτεί την απομάκρυνση της δομής από τον χώρο.

Στο κίνημα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προστέθηκε σήμερα και η Ριζοσπαστική Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών Αγίου Δημητρίου «ΜΕΤΕΧΩ».

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του δημάρχου Καλλιθέας

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», ανακοίνωσε την
υποψηφιότητά του για το αξίωμα του δημάρχου Καλλιθέας στον γεμάτο από κόσμο κήπο της Δημοτικής Πινακοθήκης Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου».

«Σας ανακοινώνω, από αυτό το σημειολογικής και συναισθηματικής αξίας για το όνομά μου μέρος, ότι θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας και, με τη θέλησή σας, δήμαρχος Καλλιθέας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η παράσταση «Οδυσσεβάχ» από τη θετρική ομάδα του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης

Χάντρες & καθρεφτάκια για τους «ιθαγενείς» πολίτες του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης



Πέμπτη 31 Μαΐου βγαίνοντας από το σπίτι, εισπράττω την πρώτη μεγάλη έκπληξη για το τι σημαίνει «εσείς το ζητήσατε και εμείς το κάναμε πράξη!» - το τελευταίο αγαπημένο σλόγκαν του επικοινωνιολόγου (και δημάρχου) κ. Κωνσταντάτου.

Τρεις «κουτσουλιές» ασφάλτου ατάκτως ερριμμένης στις δυο πλευρές του δρόμου (Χαλδείας 37-39 & Χαλδείας 36) στα σημεία όπου λιμνάζουν τα νερά και γίνονται βούρκος και εστία μόλυνσης κάθε φορά που είτε βρέχει ο Θεός, είτε καθαρίζει, ποτίζει ή πλένει το αυτοκίνητό του κάποιος από τη γειτονιά.