Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Να ενημερώσει τους πολίτες του Δήμου ο κ. Κωνσταντάτος, πόσο θα πληρώσουν τη δική του ανευθυνότητα και ελαφρότητα

Να ενημερώσει τους δημότες ο κ. Κωνσταντάτος, από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, πόσο θα πληρώσουν τη δική του ανευθυνότητα και ελαφρότητα, ζητούν οι Οργανώσεις Μελών Ελληνικού και
Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τον εμπρησμό του δημοτικού οχήματος.

Ο δήμαρχος οφείλει να απολογηθεί για την ανευθυνότητα, που επιδεικνύει στη φύλαξη και προστασία της δημοτικής περιουσίας, τονίζεται στην ανακοίνωση με την οποία στηλιτεύεται η ευκολία με την οποία η δημοτική αρχεί επιχειρεί να συνδέσει την καταδικαστέα πράξη με δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης.

Επίλεκτοι Σερίφου vs Παλαίμαχοι Εθνικής στο γήπεδο Τραχώνων, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 3.00μμ



Ο Πάνος Σκουρλέτης με δημάρχους της Νότιας Αθήνας για θέματα πολεοδομίας

Λύση για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των δήμων Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου σε πολεοδομικά ζητήματα και τον επιμερισμό του σχετικού βάρους που επωμίζεται ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, οποίος έχει τη σχετική διοικητική υποστήριξη των παραπάνω δήμων, αναζητήθηκε σε συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, με τους δημάρχους αυτών των περιοχών.

Όπως αποφασίστηκε, μετά τις γιορτές θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των πέντε δήμων, της Περιφέρειας Αττικής και των υπουργείων Εσωτερικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προκειμένου να εξεταστούν προωθούμενες διατάξεις και τυχόν εναλλακτικές ή πρόσθετες παρεμβάσεις σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος, που περιλαμβάνει ρυθμίσεις για την πολεοδομία.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης στην τελετή απονομής επάθλων του ΝΑΟΕΦ

Αντιπροσωπεία της παράταξης "ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ", αποτελούμενη από τον επικεφαλής της, δημοτικό σύμβουλο Λάζαρο Λασκαρίδη και τα στελέχη της Βούλα Κοσμίδου, Νάσο Πρέντζα και Ειρήνη
Τζιλίνη, έλαβε μέρος στην εκδήλωση του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Ειρήνης-Φιλίας (ΝΑΟΕΦ) για την απονομή επάθλων στους νικητές του αγώνα «Κύπελλο Χριστουγέννων 2016».

Λαμβάνοντας το λόγο, κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Λάζαρος Λασκαρίδης επεσήμανε ότι ο ΝΑΟΕΦ «είναι ένας από τους λίγους φορείς, όχι μόνο της ευρύτερης περιοχής της Καλλιθέας αλλά και της χώρας ολόκληρης, που η ονομασία του ανταποκρίνεται στις λέξεις που αναφέρεται».

Ποια δημοτική αρχή έκανε "σημαία" το πιο απόκρυφο σημείο κάποιας μάνας; - Αποκαλυπτικές φωτογραφίες!!!

Τρεις μέρες στην επίσημη σελίδα του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης,
ενώ διαγράφηκαν σχόλια και σχολιαστές που τόνιζαν
ότι το αυτοκίνητο του Δήμου που καταστράφηκε ήταν αφύλακτο
 Δεν μιλήσαμε μέχρι χθες, γιατί θέλαμε να ακούσουμε
στο Δημοτικό Συμβούλιο τον κύριο που εκλιπαρεί
να τον αποκαλούν δήμαρχο με το "δ" κεφαλαίο...

Ο Κούλης στο στοιχείο του, έπαιξε μπάλα κόντρα στην εθνική αστέγων...

Το επιχείρημα που χρησιμοποιεί κατά κόρον ο άθλιος Κούλης και οι συνοδοιπόροι του είναι πως ο ίδιος θα ψηφίσει τα μνημονιακά μέτρα, όποια κι αν είναι αυτά, κι ακόμα περισσότερα προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η β' αξιολόγηση.

Μόνο που με αυτή του την τοποθέτηση δεν συντάσσεται με το σύνολο των δανειστών, αλλά με τις πιο ακραίες φωνές τους, δηλαδή τον Β. Σόιμπλε και το ΔΝΤ. Δεν ζούμε μια επανάληψη του πρώτου εξαμήνου τού 2015 γιατί απλούστατα οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει.

Άγιος Δημήτριος: Τα αποτελέσματα της έρευνας αξιολόγησης λειτουργίας της Κατασκήνωσης κατά την περίοδο 2016

Ο Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας δίνει στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της έρευνας αξιολόγησης
της Κατασκήνωσης του Δήμου Αγ. Δημητρίου στη Ραφήνα, που πραγματοποιήθηκε κατά τη φετινή περίοδο λειτουργίας της (καλοκαίρι 2016).

Για την καταγραφή των απόψεων των συμμετεχόντων, δημιουργήθηκε ένα online ανώνυμο Google Drive ερωτηματολόγιο, το οποίο διανεμήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά το τέλος της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου.