Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Party karaoke αφιερωμένο στον 16χρονο Χριστόφορο/Άγγελο & την μητέρα του, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 7.00μμ

Πληροφορίες για το Party karaoke, που θα γίνει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο 2ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης με μαθητές που έχουν ευαισθησίες, δίνουν μέσω του facebook οι Φίλοι Προασπίζω.

Είναι πολύ ωραίο να βοηθάς έναν συνάνθρωπο & συνομήλικο σου διασκεδάζοντας & τραγουδώντας, πόσο δε μάλλον τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΜΚΙΕ, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου από τις 10.00πμ




Εκδικάζεται η προσφυγή κατά του ΣΟΑ και της ΣΜΠΕ για το Ελληνικό, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου

Στις 7 Δεκεμβρίου εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου και Πεσμαζόγλου) η προσφυγή 518 πολιτών και 7 φορέων που προσέφυγαν κατά του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για το Ελληνικό.

Κάλεσμα για μαζική παρουσία ενώπιον του δικαστηρίου απευθύνεται στους υπογράφοντες της προσφυγής, προκειμένου να σταλεί δημόσια το μήνυμα ότι ο αγώνας συνεχίζεται.

Η ταινία «Ένας Εντιμότατος Κλέφτης» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 8.30μμ

Η ιρλανδική αστυνομική ταινία «Ένας Εντιμότατος Κλέφτης - Ordinary Decent Criminal» του Τέιντιους Ο' Σάλιβαν, θα προβληθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 8.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας. 

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου πεζών και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Προσοχή: Από τις 19 Οκτωβρίου οι προβολές ξεκινούν στις 8.30μμ.

Ηλιούπολη: Χριστουγεννιάτικο bazaar του Δικτύου Αλληλεγγύης ΗΛΙΟΥ-πόλις, το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Δεκεμβρίου




Δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο στο Δήμο Αγίου Δημητρίου

Δίκτυο “Social Wi-Fi” για δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο από κατοίκους και επισκέπτες, δημιούργησε και επεκτείνει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, ενώ ενεργή συμμετοχή στην επέκταση της κάλυψης του δικτύου στην πόλη μπορούν έχουν οι ίδιοι οι πολίτες. 

Η στρατηγική του Δήμου, με τη δημιουργία και ανάπτυξη δικτύων WiFi σε κεντρικά σημεία του Αγίου Δημητρίου, είναι να μπορούν εύκολα να επεκταθούν προς την ευρύτερη περιοχή, ενθαρρύνοντας κατοίκους και επιχειρήσεις, που αν επιθυμούν, μπορούν να τοποθετήσουν στο μπαλκόνι ή την ταράτσα τους έναν κόμβο επέκτασης, χωρίς καμία χρέωση.