Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Μητσοτάκης… Νέες Ιδέες

Πανέτοιμος εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάει στη ΔΕΘ για να κάνει την αντιπολίτευση. Και μάλιστα την αξιωματική αντιπολίτευση. Γιατί άλλο πράγμα
η αντιπολίτευση και άλλο πράγμα η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστεί να γίνει πρωθυπουργός. Γι’ αυτό θα παρουσιάσει στους πολίτες ένα ρεαλιστικό κυβερνητικό πρόγραμμα, που θα στηρίζεται σε λιγότερους φόρους και στην ενίσχυση της ιδιωτικής οικονομίας. Όχι σαν τον άλλον που στηρίζεται σε περισσότερους φόρους και στην αποδυνάμωση της ιδιωτικής περιουσίας.

Ακυρώθηκε η απόφαση της διοίκησης Κονδύλη για εκλογή νέου γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου

Φρένο στην πρωτοφανή παραβίαση της δημοκρατικής νομιμότητας από τη διοίκηση του κ. Κονδύλη έβαλε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ακυρώνοντας την απόφαση εκλογής νέου γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου (συνεδρίαση 18/7/2016).

Εκείνη την ημέρα, πρώτα από όλα, μεθοδεύτηκε η έλλειψη απαρτίας, αφού δεν προσήλθε κανείς και καμία από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ούτε καν ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Άλιμος: Το νέο πρόγραμμα Θ.Ο.Π.Α.Α 2016-2017 - Εγγραφές: 5-25 Σεπτεμβρίου

Οι πολιτιστικές και οι αθλητιστικές δραστηριότητες έχουν γίνει καθημερινότητα στον Άλιμο και οι πολίτες συμμετέχουν ενεργά, δραστηριοποιούνται, απολαμβάνουν και ψυχαγωγούνται.
Ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου, έχει ως σκοπό τη βελτίωση της πνευματικής και αθλητικής ζωής της πόλης.

Πατείστε εδώ και δείτε το πρόγραμμα 2016-2017.

Άλιμος: "Η Ζωή Είναι Ωραία" - Το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου


Η ημέρα που ο Τσίπρας κέρδισε την υστεροφημία του...

Μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής η κυβέρνηση της Αριστεράς είχε να παρουσιάσει, κατά βάση, καλές προθέσεις, συνοδευμένες από κάποια μέτρα κοινωνικής πολιτικής, σε οικονομικό και θεσμικό επίπεδο, τα οποία προσδιορίζουν το αριστερό της πρόσημο και τη διαφοροποιούν από τη δεξιά.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής, ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ισχυριστεί στον ελληνικό λαό πως εκπλήρωσε στο ακέραιο μία από τις σημαντικότερες προεκλογικές του δεσμεύσεις, να βάλει δηλαδή μια τάξη στην τηλεοπτική αναρχία, να μπουν κανόνες ώστε οι αναπόφευκτα ισχυροί παίκτες τού χώρου να μην αλωνίζουν αλλά να είναι υποχρεωμένοι να τους τηρούν...

Φαληρικά 2016: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Παραλία Μπάτης, από 9 μέχρι 21 Σεπτεμβρίου στις 8.30 κάθε βράδυ

Στην Παραλία Μπάτης θα πραγματοποιηθούν φέτος από τις 9 μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις "Φαληρικά 2016" που διοργανώνει το Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο του Δήμου
Παλαιού Φαλήρου, με ώρα έναρξης την 8.30 κάθε βράδυ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ στο χώρο των εκδηλώσεων το Περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα περιμένει την προσφορά των επισκεπτών σε τρόφιμα.



Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Ιωνικές Γιορτές Νέας Σμύρνης 2016 : Ξαναπληρώνουμε τον Πολιτισμό

του Δημήτρη Πετρόπουλου


Με μία γρήγορη ματιά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, εύκολα βρίσκει κάποιος ότι οι φετινές Ιωνικές  Γιορτές έχουν τιμή εκκίνησης από τα διαθέσιμα των πολιτών τις 138.000 ευρώ.

Αυτά είναι μόνο τα ποσά που θα πληρωθούν οι καλλιτέχνες και οι σύλλογοι  που θα συμμετέχουν στις καθημερινές εκδηλώσεις.

Μοσχάτο: «Αρκαδία, Χαίρε» από την Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 8.30μμ

Η πρώτη προβολή από την Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας για τον Σεπτέμβριο, θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, με την ταινία του Φίλιππου Κουτσαφτή «Αρκαδία, Χαίρε». 
 
Από αυτή την Κυριακή λοιπόν, οι προβολές της Μεσοποταμίας μεταφέρονται τις Κυριακές, λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ, και όπως πάντα στον πολύ όμορφο κήπο, στο 13 της οδού Πλάτωνος, στο Μοσχάτο.

Όλες οι προβολές είναι χωρίς αντίτιμο,
αλλά μπορείτε να στηρίζετε το Καλάθι Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διάρκειας.
Στο χώρο θα βρείτε επίσης το ειδικό κουτί οικονομικής ενίσχυσης των προσφύγων..