Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Στην τελική ευθεία για την πρώτη παράσταση το Εργαστήριο Θεάτρου του «Καλλίπολις»

Στην τελική ευθεία για την πρώτη παράσταση μπαίνει το Εργαστήριο Θεάτρου του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», που συνεχίζει τα μαθήματα κάθε Τετάρτη, ώρες 8.00-10.00μμ, με εξαίρεση κάποιες αλλαγές προκειμένου να εξυπηρετηθεί και το συνολικό πρόγραμμα του Χώρου, αλλά και οι ανάγκες του Εργαστηρίου για την επιτυχία της παράστασης που έχει προγραματισθεί για το Σάββατο 2 Ιουλίου.

Το Εργαστήριο Θεάτρου, στο οποίο διδάσκει ο Γλυφαδιώτης ηθοποιός, σκηνοθέτης & συγγραφέας Νίκος Κρίκας, δημιουργήθηκε φέτος για πρώτη φορά στο «Καλλίπολις», παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον που καταδεικνύεται από την αύξηση των συμμετοχών ήδη από τους πρώτους μήνες και θα παρουσιάσει την πρώτη του παράσταση το Σάββατο 2 Ιουλίου.

Συνεχίζονται και τον Ιούνιο κάθε Τετάρτη τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του «Καλλίπολις»

Συνεχίζονται και τον Ιούνιο κάθε Τετάρτη, ώρες 6.00-7.30μμ, τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Η ζωγράφος Βίκυ Σίμου κάνει στο «Καλλίπολις» τα μαθήματα Ζωγραφικής σε μικρούς & ενήλικες και έχει στόχο να παρουσιάζονται από τους/τις μαθητές/τριες τα αποτελέσματα της μαθησιακής διαδικασίας σε μικρά και τακτά χρονικά διαστήματα.

Το Πρόγραμμα του Ιουνίου 2022 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με πρόγραμμα -μετά από πολλούς μήνες λόγω covid- ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» πραγματοποιεί ολική επανεκκίνηση και δίνει σήμερα στη δημοσιότητα το Πρόγραμμα του Ιουνίου 2022, μετά τη Σύσκεψη Μελών & Φίλων που έγινε την Παρασκευή 27 Μαΐου και στη διαμόρφωση του οποίου σημαντική είναι η συμμετοχή των Εργαστηρίων.

Ο Ιούνιος στο «Καλλίπολις» περιλαμβάνει Μουσικές Βραδιές, Εργαστήρια Τραγουδιού, Κιθάρας, Ζωγραφικής, Θεάτρου, Φωτογραφίας και Κρητικών Χορών, Σεμινάριο Ιστορίας, αλλά και Ατομικές Συνεδρίες Ψυχολογίας και εκδηλώσεις διαλόγου & προβληματισμού.