Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Καλλιθέα: Άνω-κάτω με Ασκούνη


του Στέργιου Ζιαμπάκα
 

Επιστρέφουν στις παραταξιακές τους... ρίζες 49 μέλη δύο δημοτικών συνδυασμών της Καλλιθέας που προχώρησαν σε κοινή ανακοίνωση στήριξης της υποψηφιότητας του πρώην δημάρχου Κώστα Ασκούνη.

Πρόκειται για εκλεγμένους ή υποψήφιους συμβούλους, οι οποίοι το 2014 είχαν στελεχώσει τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων της Βάσως Μαργαρίτη και του Θοδωρή Ψαλιδόπουλου.

Γλυφάδα: Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ σε κλίμα αισιοδοξίας για το μέλλον του Αθλητισμού

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ανοικτή εκδήλωση της Ν.Ε. Νότιας Αθήνας και της Ο.Μ. Γλυφάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημαρχείο της Γλυφάδας.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο
Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Παναγιώτης Κωνσταντίνου από τη Ν.Ε. και η Άλκηστις Πατρικουνάκου από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Νοτίων Προαστίων.

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Οι δυο πρώτες υποψηφιότητες για τη δημαρχία από το χώρο της Αριστεράς

Τα δημοσιεύματα της Εφημερίδας των Συντακτών
με τους δυο υποψηφίους στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
Ανακοινώθηκαν οι δυο πρώτοι υποψήφιοι δήμαρχοι Ελληνικού-Αργυρούπολης από τον χώρο της Αριστεράς που αναμένεται να αντιπαρατεθούν σκληρά με τον σημερινό δήμαρχο κ. Κωνσταντάτο, ο οποίος στα τέσσερα χρόνια της θητείας του δίχασε την πόλη, ενώ φέτος άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου φέρνοντας στη μαθητική παρέλαση ακροδεξιές παραστρατιωτικές ομάδες ένστολων φασιστών & ρατσιστών.

Αναμένεται βέβαια και μια υποψηφιότητα από τον χώρο του ΚΚΕ με πιθανότερο τον Θοδωρή Λιάπη (αφού μέχρι τώρα "δεν έχει βγει μπροστά" κάποιο άλλο στέλεχος του κόμματος), ενώ πιθανολογείται ότι υποψηφιότητα για μια θέση στον θεσμό θα κατατεθεί και από τον λεγόμενο "αντικαπιταλιστικό" χώρο που μέχρι τώρα δεν ήθελε αλισβερίσια με θεσμούς & θεσμικούς παράγοντες.