Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

"Εντοπίστηκαν δράκοι στα νεκροταφεία Ελληνικού-Αργυρούπολης;"... Αναζητούνται πολιτικές ευθύνες.

Το 2015 δεν μπήκε με το δεξί... τουλάχιστον για το νεκροταφείο του Ελληνικού. Διαβάζουμε στο www.sinergasia.gr:

"Άγνωστοι δράστες έσπασαν το βράδυ της Παρασκευής ή τα ξημερώματα του Σαββάτου την πλαϊνή πόρτα του νεκροταφείου στο Ελληνικό και έκλεψαν από την εκκλησία το φιλόπτωχο ταμείο. Το ποσό που αφαιρέθηκε δεν έχει γίνει γνωστό.
Έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ερευνά την υπόθεση."

Επειδή όμως το παραπάνω ρεπορτάζ δεν είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό -για την πληρέστερη ενημέρωσή σας- καταφύγαμε σε δημοσιεύματα και video γνωστών για τις σχέσεις τους με τη νέα δημοτική αρχή ιστοσελίδων, αλλά και δηλώσεις των γνωστών δημοτικών παραγόντων:

Γιάννης Τσαρπαλής (video): Κοιμήθηκαν οι νυχτοφύλακες; Ποιος έχει τις πολιτικές ευθύνες; Να αποδοθούν!



Από τα ρεπορτάζ σάς παρουσιάζουμε το πλέον αξιόπιστο, αυτό γνωστής για τις στενές σχέσεις με την παράταξη του κ. Κωνσταντάτου ιστοσελίδας του δήμου μας:

Η Ελπίδα Έρχεται - Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ


Τα Μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για την Ανασυγκρότηση του Κράτους (video)


Τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για ΕΝΦΙΑ, πλειστηριασμούς & χρέη (video)


Το Ελληνικό δεν πουλήθηκε! Ο αγώνας μπορεί να δικαιωθεί!

Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις, την κινηματική δράση και τις νομικές ενέργειες.

Οι αγώνες που κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια για να μην ιδιωτικοποιηθεί και να μην δομηθεί ο χώρος του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, να παραμείνει δημόσιος και ελεύθερος και να μετατραπεί σε Μητροπολιτικό Πάρκο με πολιτιστικές, αθλητικές και άλλες κοινωφελείς δραστηριότητες, βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο.

Με τις πρωτοβουλίες, την κινηματική δράση και τις νομικές ενέργειές μας, καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανό το όραμα εκατομμυρίων συμπολιτών μας για μια αναβαθμισμένη ζωή σε μια ανθρώπινη πόλη.

Ο ανεκδιήγητος «διαγωνισμός» με τον μοναδικό διαγωνιζόμενο, που κατέληξε στη παραχώρηση του χώρου των 6.200 στρεμμάτων Ελληνικού και της παραλίας των 3,5 χιλιομέτρων του Αγίου Κοσμά από το ΤΑΙΠΕΔ στον όμιλο Λάτση έναντι πινακίου φακής, για 99 χρόνια, δεν ολοκληρώθηκε.

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας!

Με μεγάλη συμμετοχή Γλυφαδιωτών πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 10 Ιανουαρίου, τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ που βρίσκονται στην οδό ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 71 (κοντά στην Πλατεία Αγ. Τρύφωνα).

Χαιρετίζοντας τους συγκεντρωμένους ο συντονιστής της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΔΑΔΑΣ Σταμάτης Σκαμπαρδώνης τόνισε ότι η συγκλονιστική συγκέντρωση εκατοντάδων Γλυφαδιωτών, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και ανατροπής στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και τους κάλεσε στις 15 μέρες που απομένουν να εντείνουν τις προσπάθειές τους σε κάθε γειτονιά, από σπίτι σε σπίτι, από μαγαζί σε μαγαζί, να κάνουν έντονη την παρουσία τους σε όλους τους εργασιακούς χώρους και να φέρουν το μήνυμα της νίκης σε όλους τους Γλυφαδιώτες.

Ο υποκριτής κ. Φορτσάκης

Η τοποθέτηση του πρύτανη του ΕΚΠΑ κ. Φορτσάκη επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ, συνιστά έκφραση μέγιστης υποκρισίας από μέρους του δεδομένου ότι
μέχρι πρόσφατα και μετά μανίας διακήρυσε ότι τα κόμματα δεν έχουν θέση στα Πανεπιστήμια.

Προφανώς, το ίδιο άνετα μπορεί να ισχυριστει ότι η ΝΔ δεν είναι... κόμμα!

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Φορτσάκης, πιστός στην κυβέρνηση που τον διόρισε για να διαλύσει το Ελληνικό Πανεπιστήμιο, ανταμείβεται για τις υπηρεσίες του.


Πηγή: www.facebook.com

θα σας μιλήσω για την Παιδεία που την γνωρίζω καλά...

Η παιδεία είναι όπλο κοινωνικής χειραφέτησης, αυτογνωσίας και εμβάθυνσης της Δημοκρατίας και το όπλο αυτό για μας την Αριστερά πρέπει να είναι στα χέρια των πολλών, στα χέρια του λαού. Πρέπει να είναι κέντρα πολιτισμού και δημιουργίας σε κάθε γειτονιά.

Έχουμε ένα μεγάλο σχέδιο για την εκπαίδευση του τόπου μας:

- Θα επαναφέρουμε την δημοκρατία στα σχολεία τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ με μεταβατικό νόμο που θα δώσει τον χρόνο που χρειάζεται σε διδάσκοντες, διδασκόμενους και γονείς για να συζητήσουν το σχέδιο μας.

-Θα επαναπροσλάβουμε όλους τους αντισυνταγματικά απολυμένους.

- Δεσμευόμαστε ότι θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία και τα ΑΕΙ της χώρας με επάρκεια, και με μέτρα τα οποία έχουν κοστολογηθεί.

- Θα αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση που μπήκε στα σχολεία μας.Κανένα παιδί δεν θα λιποθυμά από την πείνα, κανένα παιδί ανεμβολίαστο, κανένα παιδί χωρίς ενισχυτική διδασκαλία.

 

Πηγή: www.facebook.com

Των πρωθυπουργών το χρέος