Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Ταύρος: "Η Μέρα της Βαστίλης" και "Που πάω, Θεέ μου;" στο Cine Νέα Μασκώτ, μέχρι Τετάρτη 24 Αυγούστου

Πάρκο Ηρώων στον Ταύρο, είσοδος από τη Λ. Κωνσταντικουπόλεως 2

Κουπόνια και online εισιτήρια εδώ: summercinemas.gr

Το τοπόσημο

της Πέπης Ρηγοπούλου

Από κινητοποίηση ενάντια στην πώληση του Ελληνικού
στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου |EUROKINISSI
«Πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες ότι το Ελληνικό εκποιείται και επιπλέον το Δημόσιο φορτώνεται με βάρη» δήλωνε καταγγέλλοντας τις τότε διαδικασίες στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρ. Σπίρτζης (26/2/2014).

Δύο χρόνια μετά, τον Ιούνιο του 2016, οι δηλώσεις του κ. Σπίρτζη ως υπουργού πλέον Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων έχουν διαφοροποιηθεί.

Επιπλέον 5.046 νοικοκυριά στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

Την ένταξη επιπλέον 5.046 νοικοκυριών στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας,
εξασφαλίζοντας πρόσθετους πόρους 56,462 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, κατόπιν πρωτοβουλιών του υπουργείου, διασφαλίστηκαν πόροι από τις επιστροφές των δανείων του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» του ΕΣΠΑ 2007 - 2013, με στόχο να διατεθούν άμεσα για την κάλυψη περισσότερων δικαιούχων.

Μοσχάτο: "Ποιος Κλέβει Ποιον;" και "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε" στο Cine Κήπος, μέχρι την Τετάρτη 24 Αυγούστου

Θερμοπυλών 49 & Κνωσσού, Πλ. Μεταμόρφωσης, Μοσχάτο

Κουπόνια και online εισιτήρια εδώ: summercinemas.gr

Άνοιξε στο κοινό το "Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος" - Περνάει στο Δημόσιο ως την 1η Ιανουαρίου

Από την Τρίτη 16 Αυγούστου είναι ανοιχτοί στο κοινό οι χώροι του ΚΠΙΣΝ στο Δέλτα Φαλήρου, με σειρά προγραμμάτων και ξεναγήσεων για το κοινό και όλες τις ηλικίες, καθώς είναι πλέον στην τελική της φάση η απόδοση του έργου και των χώρων του στους πολίτες και το Ελληνικό Δημόσιο.

Η επίσημη παράδοσή του στο κράτος αναμένεται να έχει γίνει ως την 1η Ιανουαρίου του 2017 και ήδη έχει ξεκινήσει ο «διάλογος» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και του κοινού, μέσα από τη διοργάνωση ανοικτών εκδηλώσεων.